Celebrity News

Ivana je bila najlepša mlada u Jugoslaviji, a tek ove zvanice: Pogledajte skrivane slike sa venčanja Branislava Lečića sa prvom suprugom

Prvo venčanje Branislava Lečića dogodilo se pre 28 godina

Ivana je bila najlepša mlada u Jugoslaviji, a tek ove zvanice: Pogledajte skrivane slike sa venčanja Branislava Lečića sa prvom suprugom

Toplog julskog dana 1994. godine dogodilo se prvo venčanje Branislava Lečića. Dramski umetnik tada je na ludi kamen stao sa studentkinjom Ivanom Vujadinović, sa kojom je nešto kasnije dobio sina Ivana i ćerku Anu, danas glumicu.

Pročitajte: Simica može samo da gleda i plače: Partner Suzane Mančić sada je ovaj poznati frajer, cela Jugoslavija ga je OBOŽAVALA (FOTO)

nportal.rs

 

Crkveni obred koji je glumca i njegovu prvu suprugu spojio u jedno, obavljen je u crkvi Svetog Arhangela Gavrila u Beogradu, gde su mladencima kumovali Lekini prijatelji Dragi Jokić i reditelj Duško Kovačević.Potom je u Domu garde usledio svadbeni ručak, a dan kasnije svadbeno veselje kojem je prisustvovalo oko 300 zvanica. Kako prenosi nportal.rs zaljubljeni mladenci tada za Novosti kazali su da nisu ni bili svesni koliku rodbinu imaju, te da gotovo polovinu njih nikada nisu ni videli. 

Pročitajte: Duga bela brada prekrila je lice... Branislav Lečić se zapustio do neprepoznatljivosti, evo kako sada izgleda (FOTO)

nportal.rs

 

 

Običaje su nastojali da ispoštuju u meri u kojoj su im bili zanimjivi. Kupovinu mlade su, recimo, preskočili, ali je zato Lekina prva izabranica mladoženju, po nalogu svekrve dobro zgazila nakon što joj je pred ljudima i matičarem rekao da. Prvi ples su takođe imali, a veselje nisu ograničili, trajalo je dok se zvanice nisu umorile.Zabavljali su ih Katarina i Cune Gojković, nova pevačka zvezda Željko, i Zdravko Čolić, ali i orkestar Mikice Kurtovića.

Pročitajte: Nasmejani i zagrljeni! Pet godina od razvoda Nina Radulović i Branislav Lečić ne skrivaju sreću! Čestitke se samo nižu (FOTO)

nportal.rs

 

Prvo venčanje Branislava Lečića nisu želele da propuste Danica Maksimović, Dara DŽokić, Mirjana Karanović, čitava ekipa filma Emira Kusturica "Neka druga zemlja" među kojima producent Pjer Špengler, a veselio se i Bata Stojković. 

Pročitajte: Ljubavni život Marije Vicković obavijen je tajnom: Krivili su je za razvod ovog poznatog para (foto)

nportal.rs

 

Dan nakon preuzbudljivog svadbenog veselja Leka i Ivana preselili su se u novi stan i krenuli sa planovima za medeni mesec koji su proveli u Veneciji. Nažalost, njihov brak se na iznenađenje mnogih raspao trinaest godina od razmene zaveta pred Bogom i ljudima a glumac je sreću pronašao kraj voditeljke Nine Radulović sa kojom takođe ima dete, sina Lava.

nportal.rs

 

nportal.rs

 

 

Komentari (0)

Loading