Celebrity News

Svetozar Cvetković ponovo ljubi 15 godina mlađu koleginicu: Čini li vam se da je lepša od Jelene? (FOTO)

Nova devojka Svetozara Cvetkovića više nije tajna

Svetozar Cvetković ponovo ljubi 15 godina mlađu koleginicu: Čini li vam se da je lepša od Jelene? (FOTO)

Petar Đorđević

Nova devojka Svetozara Cvetkovića glavna je tema gradskih kuloara već neko vreme.

Od momenta kada je glumac potvrdio da je ponovo solo igrač mediji i javnost započeli su debate na temu kakva li mu žena sad priliči i hoće li nakon Jelene Đokić biti u stanju ponovo da zavoli. Svetozar na spekulacije, izmišljene naslove i pretpostavke nije obraćao mnogo pažnje, a po svemu sudeći ni na udvaranje dama, što se navodno poslednijh dana promenilo.

Pročitajte: Nežni dodiri i poljupci su presudili: OVA poznata koleginica Svetozara Cvetkovića drži za ruku dok prolazi kroz brodolom (FOTO)

Jakov Simović

 

Mediji pišu da je nova devojka Svetozara Cvetkovića zakoračila u život glumca, a tom dešavanju, po mišljenju mnogih, svedoči fotografija nastala tokom jedne glumačke turneje. Na njoj bivši muž Jelene Đokić grli brinetu svima poznatu. Reč je o njegovoj koleginici Isidori Minić od koje je on stariji čak 15 godina, što mu nije strano jer je i od druge supruge bio znatno zreliji. 

Pročitajte: Neutešna porodica na komemoraciji Branku Cvejiću: Bio je lak kao pero, a težak kao depresija FOTO

Instagram

 

 

Slika na kojoj se dramski umetnik umiljava Isidori, dok se ona zadovoljno smeška proširila se po portalima, što je kod mnogih izazvalo sumnje da se među kolegama zaista nešto dešava, a da li su spekulacije osnovane pokazaće vreme.

 

Komentari (0)

Loading