Celebrity News

Svega mi je PREKO GLAVE i LAŽI i SPOTICANJA: Svetozar Cvetković odlučio da se obračuna sa bivšom suprugom

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda ostali su navodno u dobrim odnosima

Svega mi je PREKO GLAVE i LAŽI i SPOTICANJA: Svetozar Cvetković odlučio da se obračuna sa bivšom suprugom

Da su Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda zakopali ratne sekire, najpre zbog svojih naslednika Klare i Luke, čvrsto se verovalo prethodnih meseci. Glumac i glumica nisu mnogo izjava na temu rasprada braka davali, ipak svojim ponašanjem i javnim pojavljivanjem u javnosti potvrđivali su pomenutu tezu o prijateljskom odnosu. Čak su i na jednu sahranu došli zajedno, što je nakratko zbunilo one koji ih kao par vole i dalo nadu da je došlo do izmirenja.

Pročitajte: Nežni dodiri i poljupci su presudili: OVA poznata koleginica Svetozara Cvetkovića drži za ruku dok prolazi kroz brodolom (FOTO)

Jakov Simović

 

Pomirenje bivših supružnika, nažalost, nije moguće, a čini se da ni teza o dobrim odnosima nakon razvoda više ne pije vodu, čemu, po mišljenju mnogih, svedoči najnovija Cvetkovićeva izjava za medije. Naime, dramski umetnik gostovao je u jednoj emisiji pa kazao:

- Iza svakog ćoška te čeka poneka cipela koja može da te saplete, pogotovo što se tiče glumica. Biti glumac i glumica su potpuno dve različite profesije to su potpuno dva različita načina života - kazao je Svetozar a prvo  što su svi pomislili je da se povodom ovog spoticanja i suprotnih viđenja stvari on obraća bivšoj partnerki Jeleni. 

Pročitajte:Pričalo se da su se neslavno rastali, da biju bitku za imovinu: Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda ponovo zajedno (foto)

Vladimir Šporčić

 

Obraćao se supruzi ili ne glumac je privukao velku pažnju šire javnosti te se njegova izjava raširaila društvenim mrežama. 

Komentari (0)

Loading