Celebrity News

Posle niza teških emotivnih udaraca lepa vest stiže iz doma Snežane Đurišić! Za sve je zaslužan ON, Vanja je prošlost (FOTO)

Unuk Snežane Đurišić srednjoškolac je

Posle niza teških emotivnih udaraca lepa vest stiže iz doma Snežane Đurišić! Za sve je zaslužan ON, Vanja je prošlost (FOTO)

Poznato je da je Snežana Đurišić baka četvoro unučića. Teodora, Luka, Lana i Miloš njen su centar sveta i razlog za radost, te pevačica sve čini kako bi im ljubav uzvratila. Snežana poštuje granice koje su naslednicima postavili roditelji, njen sin Marko i ćerka Maja, istovremeno nije tajna da na sve načine nastoji da unucma ulepša detinjstvo, pruži pažnju, ljubav, zagrljaj pa i utočište od svih problema. Budući da ćerkina deca žive sa njom u Americi, pevačica je nenamerno više okrenuta sinovljevoj mezimici i mezimcu. Unuka i unuk Snežane Đurišić, Markovi naslednici, gaje posebne emocije prema folk zvezdi, koja im je budući da je on dugo bio u zatvoru, zamenila jednog roditelja na neko vreme.

Pročitajte: Halo, to je MOJ MUŠKARAC! Ljubomorna scena na javnom mestu, Snežana ne može da veruje šta joj je Vanja uradio

Ata Images

 

Potpuno se Snežana, zajedno sa njihovom majkom, fokusirala na vaspitanje mališana. Pričalo se da su snaja i unuci čak neko vreme i živeli sa njom u velikoj kući, te ne čudi što je danas ona posebno ponosna na njihove uspehe, diplome, pehare...kao i što vrlo intimno doživljava njihove poraze. Na svu sreću onih lepih stvari je mnogo više, a jednu od njih Snežana je poverila pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Nije išla u školu, bila je domaćica i gajila decu: Ovo je majka Snežane Đurišić, ima 80 godina i peva božanstveno

Instagram

 

Naime, unuk Snežane Đurišić, Miloš Gvozdenović napunio je 17 godina, čime se estradna umetnica pohvalila rečima:

- Pre 17 godine je porodica Gvozdenović dobila još jednog naslednika, a ja unuka zdravog i prelepog Miloša. Srećan ti rođendan Miško - napisala je pevačica u opisu fotografije na kojoj zgodni momak pozira, što je podstaklo brojne komentare. Retki su on koji nisu primetili koliko je unuk Snežane Đurišić zgodan, a bilo je reči i o tome koliko liči na oca.

 

Komentari (0)

Loading