Celebrity News

Vanbračni sin Zdravka Čolića godinama bio tajna, evo kako izgleda: Tražiću od njega alimentaciju za sve godine unazad!

Vanbračni sin Zdravka Čolića tema je dana

Vanbračni sin Zdravka Čolića godinama bio tajna, evo kako izgleda: Tražiću od njega alimentaciju za sve godine unazad!

Neverovatna priča čiji je glavni junak vanbračni sin Zdravka Čolića prepričava se po gradskim kuloarima, a sve zbog jedne šokantne izjave dospele u medije. Naime, svima je poznato da se slavni muzičar oženio vrlo kasno, suprugom Aleksandrom, da imaju dve ćerke Laru i Unu, ono što je nepoznato javnosti su njegove ranije partnerke o kojima se nije mnogo znalo. Upravo iz ovog razloga svima je bilo lako da poveruju u najnovije tvrdnje po kojima pevač pored dve naslednice ima i starijeg sina.

Pročitajte: 16 godina smo PROVELI ZAJEDNO u vreme njegovog braka: Šokantna ispovest misteriozne Tamare Marković, zajedničke fotke sa Čolom sve govore

Aleksandar Kerekeš Keki, Jakov SImović

 

Sve je počelo pošalicom muzičara Amira Kazića Lea, kojeg su 90-ih godina svi poredili sa Čolićem, a jedno vreme kružile su i glasnije da mu je Čola otac. Za razliku od Zdravka, Leo je odmah spekulacije demantovao, ali i dodao da mu te tvrdnje imponuju. 

- Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li zaista toliko slični i vizuelno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata - rekao je navodni vanbračni sin Zdravka Čolića pa dodao:

Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi ćutali - poručio je Leo i sve slatko nasmejao.

Pročitajte: Dolazi taj dan... Zdravko Čolić otkrio čime će se baviti Una i Lara

 

 

 

Komentari (2)

Loading
naivna

15:58 10.12.2022

Mnoge poznate licnosti, da ne kazem svi, su ziveli u duplim odnosima. Nekima se pokazu tragovi kasnije, a neki su to vesto vesto skrivali dok ne izbije "kurslus"