Celebrity News

Sve se saznalo i bez mnogo reči: Snimak sa letovanja otkriva kakav zapravo odnos Rade Šerbedžija ima sa ćerkama

Ćerke Radeta Šerbedžije šaljivdžije su na oca

Sve se saznalo i bez mnogo reči: Snimak sa letovanja otkriva kakav zapravo odnos Rade Šerbedžija ima sa ćerkama

Godinama unazad ćerke Radeta Šerbedžije najstarija Lucija, zatim Mimi, Nina i Vanja dobar deo odmora provode sa ocem na primorju, gde imaju porodičnu kuću. Ni ovog leta, glumčeve naslednice nisu u tom smislu napravile izuzetak. Bez obzira što žive u različitim državama Nina je u Češkoj, Mimi u Australiji, Lucija i NIna u Hrvatskoj spojile su se kako bi letovale zajedno.

Pročitajte:Retka porodična fotografija: ONA je bila najveća ljubav Radeta Šerbedžije, a evo zbog čega ju je glumac izgubio (FOTO)

Instagram

 

Velika porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku, a koliko joj je lepo i šta je to čime se zanima nedavno je otkrila Mimi podelivši snimak sa pratiocima na društvenim mrežama. Ćerke Radeta Šerbedžije, doduše samo njih tri i njegova najstarija unuka Anastazija Gajić zabavljale su se, između ostalog, tako što su usta napunile vodom, a potom se međusobno lupale tortiljama po licu, u cilju da jedna drugu nateraju da tečnost progutaju. Ona koja ostane sa vodom u ustima je pobednik. U neko doba drutšvenoj igri na plaži naslednicama se pridružio i glumac, što je dovelo do sveopšteg smeha.

Pročitajte: Nečista krv obeležila je njenu mladost: Kada je zaigrala lik Koštane Ceca je bila maloletna, nikad viđene fotografije sa snimanja filma

Instagram

 

Uprkos tome što su šaljivdžije na oca ćerke Radeta Šerbedžije nisu mogle dugo da izdrže, brzo su igru predale, te je glumac u poslednjoj etapi igre izašao kao pobednik. Smeh njegovih naslednica tim povodom prolamao se plažom, a oni koji su video pogledali mogli su samo da komentarišu da je Rade bogat i srećan čovek.

Pročitajte: Dirljiva priča o prijateljstvu: Kako je Rade Šerbedžija ovekovečio uspomenu na Gagu Nikolića?

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ruza vetrova

10:52 26.08.2022

Samo da ga ne slusas ,davi za medalju.Para ima ko Dzajic.Jugosloven,svuda ima nekretnine.Mag je za jugonostalgicare,da nema bradu bio bi tito.