Celebrity News

Anica Dobra mora da časti, ćerka Mina je objavila PREDIVNE VESTI tri meseca posle venčanja

Trudna Mina Sovtić obradovala majku Anicu

Anica Dobra mora da časti, ćerka Mina je objavila PREDIVNE VESTI tri meseca posle venčanja

Da je trudna Mina Sovtić među prvima pisao je Informer. Svega par meseci od venčanja u dom glumice i njenog izabranika Luke Nikolića po svemu sudeći ušetale su rode, a naredne godine, kako se navodi, će i naslednik ili naslednica. Majka glumice Anica Dobra i otac Miodrag Sovtić presrećni su što će se uskoro ostvariti u ulogama bake i deke, možda čak i najlepšoj od svih koje je Anica tokom godina u pozorištu i na TV odigrala.

Pročitajte: Brak je potpuno promenio: Ćerka Anice Dobre više ne izgleda isto, transformacija izazvala lavinu komentara (FOTO)

Monika Pavlović

 

Svi članovi obe porodice novopečenih mladenaca fokusirani su na ovaj događaj, koji će se proslaviti kako i dolikuje. Na Aničinu adresu počele su da pristužu brojne čestitke, a u ništa manjem obimu ne dobija ih ni trudna Mina Sovtić. Nije mnogo mlada glumica ranije govorila o svom privatnom životu, ali iz tih par rečenica koje je dozvolila da odu u etar moglo se zaključiti da je porodična devojka, koja priželjkuje veliku porodicu, ka ćemu očigledno lagano ide.

Pročitajte: Svadbena žurka Mine Sovtić: Glumci lumpovali do zore, Nataša i Sergej najveseliji, a evo u čijim je rukama završio bidermajer (foto)

Monika Pavlović

 

Mina je s godinama udomljavala pse sa ulice, a čim je upoznala Luku poželela je da se ostvari i u ulozi majke i niko ne sumnja da je zbog vesti presrećna i uzbuđena. Najverovatnije zbog novonastalog događaja ona će morati da pauzira sa poslovnim angažmanima, najpre onim u pozorištu, ali ne mari jer je čeka novo uzbudljivo poglavlje.

Komentari (0)

Loading