Celebrity News

Zar posle samo dva meseca NOVI FRAJER? Nežni dodiri i držanje za ruke, Mina Sovtić već ZABORAVILA MUŽA (FOTO)

Brak Mine Sovtić u opštini sklopljen je u aprilu

Zar posle samo dva meseca NOVI FRAJER? Nežni dodiri i držanje za ruke, Mina Sovtić već ZABORAVILA MUŽA (FOTO)

Daleko od očiju javnosti, bez mnogo pompe i samo uz prisustvo svedoka sklopljen je opštinski brak Mine Sovtić i njenog izabranika Luke Nikolića. Svega par meseci kasnije u septembru zaljubljeni par doneo je odluku da svoju sreću kruniše i crkvenim venčanjem, što je glumica pristala da podeli sa medijima.

Pročitajte: Brak je potpuno promenio: Ćerka Anice Dobre više ne izgleda isto, transformacija izazvala lavinu komentara (FOTO)

Monika Pavlović

 

Blistala je Mina tada u sneg beloj venčanici te su njoj i njenom suprugu mnogi predviđali svetlu zajedničku budućnosti i mnogo zajedničkih godina u skladnom braku. Niko nije očekivao da će svega dva meseca od razmene crkvenog zaveta dramska umetnica završiti kraj drugog.

Pročitajte: Mina Sovtić otvoreno o odnosu sa majkom Anicom Dobrom: Kod kuće sam imala primer kakva bi trebalo da budem, A ONDA SAM SKINULA OKOVE

Monika Pavlović

 

Fotografija koja tome svedoči osvanula je nedavno na društvenim mrežama, a prvo što su mnogi zaključili je da je došao kraj njenom braku. Zaključak je po svemu sudeći usledio prerano jer Mina možda jeste kraj drugog, zaljubljeno ga gleda i dodiruje ali reč je o njenom kolegi Milanu Vasiću i to za potrebe predstave "Ljubav u Savamali" koja se četvrtu godinu zaredom igra u Zvezdara teatru.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Pogledajte album venčanja Mine Sovtić i Luke Nikolića (foto)

Instagram

 

 

Očigledno je da su glumac i glumica odlično obavili svoj posao kada su mnogi zaključili da je brak Mine Sovtić poljuljan zbog toga. Naravno od toga nema ni govora dramska umetnica srećna je kraj svog izabranika koji je u popunosti podržava u karijeri i voli baš takvu kakva je sa svim njenim vrlinama, manama i uprkos fotografijama i naslovima u medijima koji se svako malo mogu videti.

Komentari (0)

Loading