Celebrity News

Usvajanje deteta je davna želja Ivane Mihić: Ostvario se NAJLEPŠI SAN, mama Vera plače od sreće (FOTO)

Ivana Mihić majčinstvo smatra neostvarenom željom

Usvajanje deteta je davna želja Ivane Mihić: Ostvario se NAJLEPŠI SAN, mama Vera plače od sreće (FOTO)

Mnogo je toga čime Ivana Mihić može da se pohvali, nažalost uloga majke nije jedna od njih. Glumica, koja se poslednijh godina slabo  pojavljuje u javnosti, a tumačila je prekrasne likove kako na filmu, u serijama tako i u pozorštu godinama je zaljubljena u jednog muškarca, o kom u medijima nerado priča. Mada voli i voljena je nije joj pošlo za rukom da sebi i svom partneru podari dete. Ivana Mihić majčinstvo smatra neostvarenom željom i ne krije da žali što se u tom pogledu nije ostvarila, na svu sreću puno je razloga da na sebe bude ponosna. 

Pročitajte: Ivana Mihić u kupaćem: Mnogi se ne bi usudili, ali ona se ne stidi svog tela (FOTO)

Instagram

 

Jedan od njih je svakako i humanitrani rad, koji je nedavno krunisan i nagradom. Srpska pravoslavna crkva manastir Rajinovac lepu umetnicu, ćerku glumice Vere Čukić i pokojnog scenariste Gordana Mihića, odlikovala je gramatom za nesebičan doprinos u obnovi manastira. 

Pročitajte: Najtužnija sam na svetu celom: Ivana Mihić majčinstvo nije osetila a upravo je objavila užasne vesti na Instagramu, prijatelji je teše (FOTO)

Instagram

 

Ivana je ovo posebno priznanje srdačno primila, a time se odmah potom pohvalila na "Instagramu", koje osim u svrhu lične promocije, koristi da pomogne ugroženima.

 

 

Komentari (0)

Loading