Celebrity News

Ivana Španović dve godine od venčanja podelila najradosnije vesti: Već su me razmazili (FOTO)

Trudna Ivana Španović vest je koja je obradovala ljubitelje sporta

Ivana Španović dve godine od venčanja podelila najradosnije vesti: Već su me razmazili (FOTO)

Da je trudna Ivana Španović mnogo puta do sada se pomislilo ili se bar potajno to iščekivalo. Uprkos tome što je naša najuspešnija atletičarka govorila da joj je karijera za sada na prvom mestu, te da će sa osnivanjem porodice sačekati njeni fanovi i obožavaoci nisu uspeli da skriju nestrpljenje i želju da je vide u ulozi majke, zbog čega su se najčešće i rađala pomenuta nagađanja i spelulacije.

Pročitajte: Majka Ivane Španović otkrila istinu o odnosu sa šampionkom: Posle te jedne svađe ništa nije bilo isto(FOTO)

 

 

Na naslove koji su se ticali Ivaninog blagoslovenog stanja sportiskinja i njen suprug Marko Vuleta ostali su nemi, zapravo od venčanja malo toga su delili sa javnošću, želivši da privatnost sačuvaju za sebe. Uprkos  tome, Ivana važan trenutak koji je nedavno usledio a značajan je za celu porodicu, nije mogla pred pratiocima na "Instagramu" da prećuti. 

- Najbolja atletičarka Balkana, po 5. put. (Razmazila sam se). Hvala, bila je ovo još jedna nezaboravna sezona - napisala je Ivana ispod fotografije na kojoj pozira sa nagradom, a čestitke sve do danas nisu prestale da se nižu.

Pročitajte: Dve godine od venčanja trudna Ivana Španović, ovo je poruka za supruga (FOTO)

 

 

Nije tajna da bi većina volela da je razmaženost kojom se atletičarka pohvalila došla zbog trudnoće, ipak ni ovo nije mala stvar, naprotiv reč je o nagradi koja najbolje oslikava Ivanina dostignuća, kojih će zasigurno biti još. 

Komentari (0)

Loading