Celebrity News

Venčanica Mitrovićeve supruge je drugačija od svih koje ste videli, sa razlogom! Pogledajte privatne fotografije sa venčanja našeg špica

Venčanje Aleksandra Mitrovića okupilo je brojne zvezde sporta

Venčanica Mitrovićeve supruge je drugačija od svih koje ste videli, sa razlogom! Pogledajte privatne fotografije sa venčanja našeg špica

U maju prošle godine dogodilo se venčanje Aleksandra Mitrovića. Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije bračne zavete razmenio je sa dugogodišnjom emotivnom partnerkom Kristinom Janjić sa kojom ima sina i dve ćerke. Uprkos pozamašnom iznosu na bankovnom računu, što je zaradio igrajući u inostranim klubovima širom sveta, čuveni Mitro odlučio se za skromniju svadbu, te se sa Kristinom prvo venčao u gradskoj opštini, a potom sa novopečenom suprugom i zvanicama veselje nastavio u jednom prestoničkom restoranu.

Pročitajte: Dok Aleksandar Mitrović zadaje lekcije na terenu, njegova supruga to čini na polju mode: Pogledajte tašnu koju je ovog puta pokazala (FOTO)

Instagram

 

Skromnosti centarfora svedoči i to što on i njegova supruga na dan venčanja nisu poneli skupocena odela, on smoking ili elegantno odelo po tradiciji, a ona jednu od raskošnih venčanica sa šlepom i velom. Roditelji troje mališana odlućili su se za nešto jednostavnije komade. Kristina je blistala u belom kompletu, košulji v izreza i kratkoj pernatoj suknji, dok je na nogama imala sandale u boji zlata. Fudbaler je za tu priliku poneo sivi sako, farmerke i patike.

Pročitajte: Premijera Sandrinog filma otkrila prave odnose u porodici Mitrović: Evo kako se Željko u javnosti poneo prema snaji (FOTO)

Instagram

 

Oko dekoracije restorana, međutim, malo su se više potrudili. Sve je bilo ukrašeno drvećem limuna i žuto-plavim detaljima, istovremeno dosta novca izdvojili su za muzičare koji su bili zaduženi za zabavu brojnih zvanica.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije: Tajno venčanje Aleksandra Mitrovića

Instagram

 

Među gostima, kako se i očekivalo, našle su se Mitrove kolege i prijatelji sa kojima je dugi niz godina delio teren. Sa Kristinine strane, takođe je bilo dosta poznatih zvanica iz sveta sporta, za šta je u najvećoj meri zaslužan njen otac trener Aleksandar Janjić. 

Pročitajte: Princeza stigla kući: Kristina Mitrović objavila prvu fotografiju ćerke, brat i sestra se ne odvajaju od nje (foto)

Ata Images

 

Venčanje Aleksandra Mitrovića dugo će ostati upamćeno, najpre po odličnoj zakusci a potom atmosferi i zabavi koja je potrajala sve dok se gosti nisu umorili.

Komentari (0)

Loading