Celebrity News

RASTURILA MU BRAK: Novi dečko Kaline Kovačević je OVAJ SLAVNI GLUMAC koji se skoro razveo, svi su u šoku (FOTO)

Novi dečko Kaline Kovačević više nije tajna

RASTURILA MU BRAK: Novi dečko Kaline Kovačević je OVAJ SLAVNI GLUMAC koji se skoro razveo, svi su u šoku (FOTO)

Nije tajna da je novi dečko Kaline Kovačević u njen život ušetao još pre četiri meseca i potpuno joj promenio život i pogled na svet. Sve što je rekla da nikada ne bi, niti će uraditi glumica je kraj njega uradila na kraju krajeva budući da je on na početku veze bio u braku, udostojila se da bude druga, takozvana ljubavnica, što joj svakako nije bilo ugodno. 

Pročitajte: Posle razvoda od doktora Rekovića Kalina Kovačević prvi put u javnosti sa mlađom ćerkom: Mala Anika je kao šećer (FOTO)

Miša Obradović

 

Budući da ljubav i osećanja ne biraju niti koga će čovek da voli, niti u koga da se zaljubi tako je Kalina uplovila u vezu sa oženjenim kolegom Petrom Strugarom, sa kojim se dugi niz godina zna, a odnedavno njih dvoje sarađuju na predstavi Narodnog pozorišta "Godine vrana", koju je režirao njen otac Siniša Kovačević.

Pročitajte: Samo što je obelodanila da se razvela Kalina Kovačević donela odluku da ne želi više da bude sama: Evo u čijem zagrljaju uživa (FOTO)

Vladimir Nićiforović

 

Navodno iskrice među glumcima rodile su se već posle prve probe, a malo pomalo Petar se Kalini uvlačio pod kož, uz obećanje da će se razvesti, što je pre par nedelja i učinio. Zbog ćerke Ljiljane Blagojević crnogorski umetnik ostavio je suprugu Olju sa kojom ima sina. Blizak izvor Olji za portale otkriva da je vrlo teško podnela rastanak.

- Petar je bez ikakve najave ostavio Olju. Ona nije ni slutila da njen suprug već nekoliko meseci ima aferu sa koleginicom, koju krije od svih. Tek je nedavno rekao Olji da više ne želi da bude sa njom. Nije znala šta je snašlo, bila je u šoku! Petar je toliko odlepio za Kalinom da se ne odvaja od nje. I Kalina je odlepila za njim, ponaša se kao šiparica. Samo se smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu. Zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su 100 godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan. 

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Petar Strugar: Kalina i ja se dugo poznajemo, od decembra se viđamo svakodnevno

Vladimir Nićiforović

 

Novi dečko Kaline Kovačević iza sebe ima dva braka i dvoje dece koliko i ona sama te je glumica našla za shodno da po prvi put članke koji kruže medijima o njenom emotivnom životu demantuje. Ona je napisala da su ona i Petar iskuljučivo prijatelji i zapravo kao brat i sestra.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading