Celebrity News

Oteo je od roditelja da bi je oženio: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Dina Merlina i njegove jedine ljubavi Amele

Ljubavna priča Dina Merlina nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Oteo je od roditelja da bi je oženio: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Dina Merlina i njegove jedine ljubavi Amele

Jedan od omiljenih regionalnih kantautora već decenijama uživa u braku sa suprugom Amelom sa kojom ima ćerku Naidu i sina Hamzu, a ljubavna priča Dina Merlina i njegove izabranice nailazila je svojevremeno na brojne komplikacije. Naime, iako su se Amelini roditelji protivili njihovoj vezi, jer Dino nije bio imućan, dok je ona bila studentkinja arhitekture iz bogate porodice, njihova ljubav je opstala.

- Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću - prisetio se jednom prilikom muzičar.

Pročitajte: Obrazovana i smerna - Ovo je ćerka Dina Merlina za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

 

 

- Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto, vreme leči sve, pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem.

Pevač smatra da je imao sreće što je pronašao svoju srodnu dušu i da je Amela idealna žena za njega i velika podrška u njegovoj karijeri.  

- Čovek mora da ima sreće da bi naišao na pravu osobu, mi smo imali sreću da smo bile dve srodne duše koje su zatvorile vrata i ušle u tu sobu i još uvek su u toj sobi. Nažalost, nemaju svi ljudi sreću da upoznaju partnera za ceo život. Ludost koju sam napravio u stvari je da sam u 17. godini počeo ozbiljno da se zabavljam, mislio sam da sam za tu ženu najvažnija osoba i da mogu da joj pružim sve - istakao je pevač i rekao da  nikada neće zaboraviti trenutak kada se sa prve turneje po Jugoslaviji vratio praznih džepova. Ljubavna priča Dina Merlina i njegove voljene opstala je ipak i pored mnogih prepreka:

Pročitajte: Obrazovana i smerna - Ovo je ćerka Dina Merlina za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

 

 

- Moja žena je stajala na vratima, sa bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: “Jesi li nam šta doneo? Nemam za mleko”. Ja nisam imao ni jednu jedinu marku. Nisam doneo ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: “Da, doneo sam 100 maraka”.

Pored supruge, Dino je ponosan i na svoju decu – ćerku Naidu i sina Hamzu. Za ćerku je oduvek isticao kako je mnogo skromna, za razliku od sina, koji je u detinjstvu imao liste narudžbina za oca kada krene na put.

Pročitajte: Dino Merlin - Jako sam ponosan na svoju decu koja su sama izabrala put i iškolovala se

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

 

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od nemaštine do, metaforički rečeno, ‘kavijara i šampanjca’. Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: ‘Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući’.Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - iskren do srži je bio popularni pevač.

Komentari (0)

Loading