Celebrity News

Nikada ga ne biste prepoznali: Evo kako je Taške izgledao sa kosom, tada je još bio oženjen s drugom (FOTO)

Izgled Dragana Taškovića Tašketa dosta je tokom godina izmenjen

Nikada ga ne biste prepoznali: Evo kako je Taške izgledao sa kosom, tada je još bio oženjen s drugom (FOTO)

Boško Karanović

Otkako je Viki Miljković dospela u crvenu stolicu žirija "Zvezda Granda" mnogo što šta, a tiče se njenog privatnog i poslovnog života, je izneto u javnost. Početak veze sa harmonikašem Tašketom posebno je medijima bio zanimljiv iz razloga što je on tada već imao jedan brak iza sebe i ćerku. Godinama se spekulisalo na temu odnosa harmonikaševe naslednice i Viki, dosta se navoda ponovilo i o njegovoj prvoj supruzi, a dokaz za sve što se pisalo i pričalo su stare fotografije koje su nekim čudom dospele na društvene mreže. Jedna od njih posebno je nedavno privukla pažnju javnosti, a glavni krivac za to je Taške, zapravo tadašnji izgled Dragana Taškovića Tašketa.

Pročitajte: Samo mama zna kako joj je! Sin Viki Miljković nije kao ostala deca bogataša: Neke stvari nisu mogle biti sprečene

Boško Karanović

 

Suprug Viki Miljković na pomenutoj slici ima kosu, ne mnogo gustu, crnu ali je ima i gotovo da ne liči na sebe. Dugi niz godina na TV ekranima publika ga gleda bez ijedne jedine dlake na glavi zbog čega je ovo njegovo izdanje iz mladosti sve šokiralo. "Neverovatno, da ga čovek ne prepozna", "Ma bolje mu je ovako", " Bio je baš privlačan", samo su neki od komentara koji su se mogli naći na "Instagramu" ispod objavljene fotografije, a malo ko nije primetio da je izgled Dragana Taškovića Tašketa na početku zabavljanja sa Viki krasilo i izvajano telo. U tom periodu harmonikaš je imao čak 20 kilograma manje, a i pevačica je potpuno drugačije izgledala.

Pročitajte: Viki joj je maćeha: Tašketova ćerka iz prvog braka nestvarno je lepa, nedavno se udala i živi daleko od Srbije (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading