Celebrity News

Sin Viki Miljković već slama srca: Pevačica otkriva sve o snaji, odlučila je da ne ćuti (FOTO)

Sin Viki Miljković skroman je i talentovan mladi momak

Sin Viki Miljković već slama srca: Pevačica otkriva sve o snaji, odlučila je da ne ćuti (FOTO)

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa odrastao je u predivnog mladića koji svoj životni put krči svojim velikim trudom i radom na sebi.Iako je dete poznatih roditelje, Andrej želi sam da se pobrine za svoj uspeh, te je i te kako posvećen belom sportu gde beleži zavidni uspeh.

Roditelji su tu da pruže podršku i budu vetar u leđa, ali ono što je ovom momku primarni cilj jeste da bude  Andrej Tašković, a ne sin poznatih roditelja. Upravo zato, naslednik porodice Tašković odlučio je da svoju karijeru gradi potpuno sam na teniskom terenu.

Pročitajte: Samo mama zna kako joj je! Sin Viki Miljković nije kao ostala deca bogataša - Neke stvari nisu mogle biti sprečene

Instagram

 

‒ Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu – otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za „Hello!“.

Pevačica koja je godinama u skladnom braku na kom joj mnogi mogu pozavideti, svoju privatnost ne eksponira javno te se i o Andreju malo toga zna, a imajući u vidu da je sin Viki Miljković u godinama kada je pitanje dana kada će izabranicu dovesti u kuću, Viki je za "Scandal" imala šta da kaže na tu temu:

Pročitajte: Sin Viki Miljković u crkvenoj odori - Pevačica sprema Andreja za Bogosloviju, da život posveti Bogu (FOTO)

Hellomagazin

 

– Za svog sina zamišljam ženu koja će da ga poštuje i koju će on da poštuje. Biće to sigurno njegov izbor, a ne moj. Približilo se i to vreme. Andrej više nije mali. On se uveliko bavi i sportom. Poprilično se trudi i vredno trenira tenis. To je njegova sada glavna preokupacija uz školu. Tako da videćemo šta će sve da nas čeka. Ali trudiću se da budem dobra svekrva.

Komentari (0)

Loading