Celebrity News

Mama iz snova: Ovako izgleda dom Hristine Popović, prizor iz kuhinje sa ćerkom će vas raznežiti (FOTO)

Dom Hristine Popoviće kombinacije je industrijskog i skandinavskog stila opremanja stanova

Mama iz snova: Ovako izgleda dom Hristine Popović, prizor iz kuhinje sa ćerkom će vas raznežiti (FOTO)

Budući da je odrasla na beogradskoj opštini Voždovac, kada je došlo vreme da se osamostali Hristina Popović  birala je sličnu lokaciju. Nekoliko puta ona je prebivalište menjala, a po rođenju ćerke Luče, tačnije po povratku iz Hrvatske gde je neko vreme živela sa njenim ocem, kolegom Bojanom Navojcem glumica se konačno smestila i pronašla svoj spokoj u jednoj nekretnini. Dugo je stan smešten u potkrovlju stare zgrade Hristina renovirala i opremala, a u to s koliko ljubavi je pristupila dekorisanju mogu se uveriti njeni pratioci na "Instagramu" koje ona povremeno voli da časti ponekom fotografijom svoga doma. Dom Hristine Popović kombinacija je industrijskog i skandinavskog stila. 

Pročitajte: VENČANJE Hristine Popović: Prva fotografija mlade, venčanica joj je kao iz snova! Kolege je prate do oltara

Instagram

 

Za oba je specifično to što ih krase moderni komadi, ali s druge strane i sirovi materijali, cigla, beton, limovi, inox, pocinčane cevi, električni kablovi. Ovakv način opremanja stana svojestven je umetnicima i ljudima sa dinamičnim životnim stilom, u čemu se svakako dramska umetnica prepoznaje. 

Pročitajte: Ovako izgleda naš raj: Hristina Popović NAPUSTILA GRAD i otišla na planinu, evo gde seli porodicu (FOTO)

 

Instagram

 

 

Dom Hristine Popović izgleda kao da je tek privremeno naseljen: zbirka umetnina prislonjena je na zidove, kuhinja je u tamnijim nijansama, biblioteka je smeštena odmah ispod televizora, dnevni boravak krasi fotelja od rešetki sa kožnim detaljima, dok sa plafona vise bele metalne šipke čime je odvojen prostor na gornjem spratu. Svi ovi pažljivo odabrani dizajnerski postupci u Hristininom slučaju izgledaju opušteno i slučajno, ali su vrlo lepo usklađeni, što su komentari onih kojima se ovakav način dekorisanja doma dopao.

Pročitajte: Ostavila ga je, a on je pao u Hristinin zagrljaj: Ovaj naš poznati sportista bivši je dečko Jelene Đoković (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading