Lifestyle

Prve fotografije doma sina i snaje Lidije Vukićević prikazuju luksuz kakav se ne pamti: Lidija je i ovde umešala prste (FOTO)

Dom Andreja Mrkele i Nađe Ilić sa ukusom je uređen

Prve fotografije doma sina i snaje Lidije Vukićević prikazuju luksuz kakav se ne pamti: Lidija je i ovde umešala prste (FOTO)

Svetao, prostran i vrlo luksuzan je dom Andreja Mrkele i Nađe Ilić u Beogradu. Zaljubljeni par više od godinu dana je u skladnoj vezi, a novodno tek nedavno započeo je život pod istim krovom. Kako izgleda kutak starijeg sina Lidije Vukićević i njegove izabranice javnost je mogla videti kroz par fotografija koje je lepa manekenka objavila na dan svog rođendana.

Pročitajte: Kad svekrva prokomentariše! Lidija Vukićević nije sakrila šta misli o preskupom letovanju svog sina i njegove izabranice

Instagram

 

Nađa je, naime, u stanu obeležila to što je jednu godinu starija, a u to ime ona i Andrej ugostili su prijatelje. Najviše kadrova snimljeno je u kuhinji, koju po svemu sudeći, skladni par još uvek nije dekorisao sudovima. Bele ugradne elemente ulepšao je visoki šank, koji deo u kome se hrana priprema deli od trpezarije i dnevnog boravka sa čijih zidova vise slikarski radovi čuvenih umetnika, a tu je i udobna bela garnitura.

Pročitajte:Kad sin mezimac dovede TAKVU ŽENU u kuću: Otkriveno ko je snaja Lidije Vukićević i na koji NAČIN se OPHODI prema budućoj svekrvi (FOTO)

Instagram

 

 

Spavaća soba snaje i sina Lidije Vukićević takođe je dospela na društvene mreže, koju je par dekorisao tamnijim nijansama. Čini ga i veliki bračni krevet, komoda takođe, kao i televizor ravnog ekrana.

Pročitajte:Lidija Vukićević ne dozvoljava sinovima da joj se mešaju u ljubavne izbore: Nemaju pravo da mi određuju šta mogu, a šta ne

Instagram

 

Dom Andreja Mrkele i Nađe Ilić udobna je nekretnina koju bi svako poželeo. Pretpostavlja se da je, budući da ima smisla za uređenje, mladom paru u dekorisanju dosta pomogla Lidija čiji stan je san snova.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Maja

18:54 03.12.2022

Bez tepiha ni jedan stan ne izgleda lepo a i jadne komšije da slušaju lupanje papuča, to je mučenje ljudi.