Celebrity News

Ovako izgleda naš raj: Hristina Popović NAPUSTILA GRAD i otišla na planinu, evo gde seli porodicu (FOTO)

Dom Hristine Popović stan je u samom centru Beograda, što će se uskoro promeniti

Ovako izgleda naš raj: Hristina Popović NAPUSTILA GRAD i otišla na planinu, evo gde seli porodicu (FOTO)

Ako je suditi po fotografijama koje kruže društvenim mrežama dom Hristine Popović kroz par meseci biće kuća na proplanku sa pogledom na snežne vrhove planine. Glumica je, naime, nedavno sa pratiocima na “Instagramu” podelila srećnu vest a to je da je napokon, posle duge i iscrpne potrage, kupila plac na kom će sazidati, kako je istakla, “svoje parče raja”. To je ovekovečila snimkom i slikama te je šira javnost mogla da se uveri u njene tvrdnje.

- Ovo što sad vidite je mali uvid u ono kako će naš raj da izgleda - napisala je ponosno glumica, koja je i svoju nekrerninu u prestonici predivno opremila te verujemo da će i ovaj kutak lepo urediti.

Pročitajte: Borba Hristine Popović za majčinstvo: Rekli su mi da NIKAD NEĆU MOĆI DA RODIM DETE!

Instagram

 

Poznato je da Hristina voli prirodu, jedne godine sa ćerkom Lučom i psom Manikamom letovala je putujući s mesta na mesto automobilom sa šatorom na krovu, obilazeći pritom najlepše predele naše zemlje, a da ne spominjemo što je svojevremeno kušala svoju volju, snagu i strpljenje penjući se na Kilimandžaro i obilazeći sankama Severni pol.

Pročitajte: SVI je znate: Ova zena sa uzbudljivom životnom pričom je majka Hristine Popović (FOTO)

Instagram

 

Novi dom Hristine Popović za sada je samo neravna, obrasla šibljem livada, ali ne sumnjamo da će dramska umetnica na pravi način iskoristiti sve pogodnosti novog imetka.

Pročitajte: Ostavila ga je, a on je pao u Hristinin zagrljaj: Ovaj naš poznati sportista bivši je dečko Jelene Đoković (foto)

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading