Celebrity News

Osušila se Tikina udovica: Jelena Arsić posle smrti muža smršala preko 10 kilograma, ne prepoznaju je! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Udovica Tike Arsića iznenadila je mnoge izgledom

Osušila se Tikina udovica: Jelena Arsić posle smrti muža smršala preko 10 kilograma, ne prepoznaju je! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Dve godine navršilo se otkako nas je napustio proslavljeni glumac Tihomir Arsića koji je nakon duge i teške bolesti preminuo i za sobom ostavio neutešnu suprugu Jelenu i svoju decu. Udovica Tike Arsića teško se miri sa velikim gubitkom, pa često možemo biti svedoci emotivnih objava i dirljivih reči koje posvećuje svom voljenom, međutim da je ova hrabra žena nekako smogla snage da nastavi dalje, svedoči njena pojava na jednom prestoničkom događaju čiji je ona bila ključni deo.

Pročitajte: Tikina udovica Jelena organizovala pomen slavnom glumcu, svi pričaju o njihovoj deci! Pogledajte kako su se držali Vera i Arsenije (FOTO)

Luka Šarac

 
 

Naime, na velikoj sceni "Madlenijanuma" nedavno je održana premijera drame "Valcer poručnika Nidrigena" koju udovica Tike Arsića potpisuje kao koreograf.

Zanosna balerina pojavila se i izmamila mnoštvo komplimenata svojim izgledom i stavom, dok su neki  primetili i da je dosta izgubila na kilaži. Da li je namenskin oslabila korigovanjem ishrane ili nekim vidom treninga, nije poznato, uglavnom svi se slažu da izgleda odlično i da je u odabranoj toaleti ona blistala.

Pročitajte: Posle 9 meseci tuge u domu Tihomira Arsića konačno se čuje smeh - Evo čemu se raduje udovica Jelena Arsić (FOTO)

Zoran Škrbić

 

Jelena Arsić za ovu posebnu priliku odlučila se za elegantnu haljinu u nežno roze nijanse koja otkriva jedno rame i uklopila je uz puder roze salonke i pismo tašnu u istoj nijansi. Kosu je skupila u bezvremensku nisku punđu i svojim sofisticiranim izdanjem mnoge ostavila bez daha.

Komentari (0)

Loading