Celebrity News

DIVNO! Vreme je da vam saopštimo ove LEPE VESTI: Novak i Jelena se javili iz dnevne sobe i obradovali CELU NACIJU

Objava Novaka i Jelene Đoković izazvala je opšte oduševljenje u javnosti

DIVNO! Vreme je da vam saopštimo ove LEPE VESTI: Novak i Jelena se javili iz dnevne sobe i obradovali CELU NACIJU

Jedan od najboljih svetskih tenisera uspeo je zahvaljujući svom velikom naporu da dosegne do samih zvezda i uz podršku supruge Jelene svojoj porodici obezbedi život iz bajke, a da ne zaboravlja na one kojima je pomoć najpotrebnija uverio nas je nebrojeno puta. Humanost na delu pokazuju Đokovići u svakoj prilici, pa su tako još jednim gestom obradovali čitavu naciju. Najnovija objava Novaka i Jelene Đoković naišla je na salvu pohvalnih reči, a kako i ne bi kad Fondacija Novak Đoković, ono što najavi, to i ostvari.

Naime, na društvenoj mreži "Instagram" objava Novaka i Jelene Đokovića za samo nekoliko sati broji hiljade lajkova i komentara, a u pitanju je još jedno dobro delo, kako smo uostalom od njih i navikli.

Zagrljeni, srećni i nasmejani, Đokovići su se obratili sledećim rečlima:

Pročitajte: Kako možeš da pričaš da si oženio ženu koju NE VOLIŠ? Brutalna poruka Jelene Đoković posle odmora sa mužem zapalila Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Sezona darivanja je u toku i mi vam se javljamo sa još lepih vesti. Naime, u Odžacima postoji lista čekanja od stotine dece i  mi smo rešili da ove sezone darivanja opremimo četiri radne sobe i na taj način izbrišemo tu listu čekanja - rekla je Jelena, a Nole se nadovezao:

- Želimo da se zahvalimo svima koji su nam se priključili u našoj kampanji u sezoni darivanja i svima onima koji već dugi niz godina podržavaju rad naše fondacije. Zahvalni i inspirisani vašom podrškom, Jelena i ja smo odlučili da vam se pridružimo i ove godine dupliramo sva prikupljena sredstva.

- Hajde da zajedno pravimo male korake koji će doneti velike promene i da stvaramo svetliju budućnost za svu decu - glasila je poruka ljudi velikog srca koji bez zadrške ostvaruju najlepše dečije snove.

Komentari (0)

Loading