Celebrity News

Nije je briga šta će reći ljudi! Jelena Đoković pred svima Novaku odbrusila: Ako ćeš da vičeš, nećemo nastaviti... (FOTO)

Bračna kriza Jelene i Novaka Đokovića sve češće je tema medija

Nije je briga šta će reći ljudi! Jelena Đoković pred svima Novaku odbrusila: Ako ćeš da vičeš, nećemo nastaviti... (FOTO)

Da postoji bračna kriza Jelene i Novaka Đokovića posumnjalo se nakon par izjava supruge slavnog srpskog tenisera, koja je gostujući u emisijama javno istakla svoj stav po pitanju braka, porodice, pa i dobijanja trećeg deteta na kom je sportista, po njenim rečima, insistirao, a ona se sa tim nije slagala. Upravo ta neslaganja, i različita mišljenja po pitanju mnogih drugih stvari naveli su medije i javnost da poveruju da u odnosu popularnih supružnika nije sve idealno, kako se u početku verovalo. Koliko god je Jelena kasnije nastojala da svoj brak predstavi bajkovitim i trudila da se u narodu predstavi kao žena koja svog izabranika i oca svoje dece Stefana i Tare podržava i oslonac mu je, uvek se našlo načina da se podseti na njene ranije izjave, koje po mišljenju dosta njih i nisu bile toliko radikalne niti strašne i ne razlikuju se mnogo od razmišljanja drugih suprugi i majki.

Pročitajte: Tek što je obeležila osmu godišnjicu braka Jelena Đoković stavila tačku na sve probleme pa priznala: Grešila sam, tek sad shvatam (FOTO)

Boško Karanović

 

Očigledno je da se kod Jelene sve duplo meri, sve osuđuje, a uprkos tome ona je uspela da se izbori za svoje mesto pod suncem, bude na čelu Fondacije i uporedo osmišljava nove ideje za decu i projekte koji javno šalju podršku ženama. Upravo takvu jednu inicijativu kao mentalnu pomoć damama, a koje ne umeju u braku i porodici da postave granice, sve noseći na svojim nejakim plećima, Novakova supruga pokrenula je putem svog "Instagram" profila gde je jasno uputila na greške koje se u braku prave, a koje je ona, navodno, davno iskorenila.

Pročitajte: Ovaj moćni napitak očistiće vašu jetru za 9 dana, Novak i Jelena u njega se kunu

Jelena Ivanović

 

Prva od sugestija bila je da radno vreme mora da se zna, da kuvanja nema subotom, ali isto tako da vikanje prilikom rasprave nije rešenje. Bračna kriza Jelene i Novaka Đokovića, po mišljenju onih koji su ovo Jelenino delovanje ispratili, neminovno je prošla kroz sve ove faze jer u suprotnom supruga tenisera ne bi mogla tako javno da stane iza svega napisanog.

Pročitajte: Prelepa i preskupa: Jelena Đoković prošetala omiljenu torbu princeze Dajane FOTO

Instagram

 

 

Naravno, kao što se i očekivalo, Jelenini postovi naišli su na komentare od kojih je bilo negativnih ali više pozitivnih.

Komentari (0)

Loading