Celebrity News

Kako možeš da pričaš da si oženio ženu koju NE VOLIŠ? Brutalna poruka Jelene Đoković posle odmora sa mužem zapalila Instagram

Brak Jelene i Novaka Đokovića glavna je tema gradskih kuloara

Kako možeš da pričaš da si oženio ženu koju NE VOLIŠ? Brutalna poruka Jelene Đoković posle odmora sa mužem zapalila Instagram

Da li je brak Jelene i Novaka Đokovića dovoljno dobar, ima li problema u odnosu tenisera i njegove izabranice, oko čega se to raspravljaju i kako vaspitavaju decu... pitanja su koja javnost stalno postavlja i nažalost retko kada na tu temu dobija odgovore, ponajmanje od popularnih supružnika. Proslavljeni sportista drži se po strani i osim povremenih fotografija sa Jelenom i decom na "Instagramu" gotovo ništa javno o svojoj privatnosti ne komentariše. Jelena, s druge strane sve je otvoreniija u odnosu sa pratiocima te je u poslednje vreme možemo videti kako javno raspravlja o raznim pitanjima, pa i bračnim. Par njenih objava na tu temu vrlo su zaintrigirale medije, a svako ih je tumačio kako je hteo.

Pročitajte: Zdrava poslastica za dobro raspoloženje, Stefan i Tara je obožavaju: Recept Jelene Đoković sigurno ćete zapisati u svoj kuvar

Instagram

 

Supruga najboljeg srpskog tenisera pre par dana govorila je o granicama koje svaka žena, majka i supruga mora da postavi  sa ukućanima, a odmah se pretpostavilo da ih lično praktikuje te da su neke od njih otvoreno upućene Novaku. Rečenica "Ako ćeš da vičeš, nećemo nastaviti razgovor" podigla je veliku prašinu, a mada se atmosfera u javnosti još oko toga nije stišala ona je učinila korak dalje.

Pročitajte: Fotke sa odmora uzburkale naciju: Jelena zajahala Novaka pred svima, na ovo nismo navikli (FOTO)

Instagram

 

Na društvenim mrežama podelila je video muškarca koji govori o ružnoj navici muževa da ogovaraju svoje žene:

- Jao mene žena non-stop dr**a, ovo ono. To su najgori tipovi koji idu i ogovaraju svoje žene. Ti si je izabrao, ućuti. Ideš i pričaš kako si glup, zato što si izabrao ženu koju ne želš - ispričao je duhovito mladić, što je Jelena u celosti prenela takođe uz smajliće. Uprkos tome što je u dnu objave napisala kako joj je to bilo vrlo duhovito i niti jednog jedinog trena nije istakla da je reč o njoj i Novaku ništa drugo javnosti nije preostalo do da pomisli da je nešto slično u pitanju.

Pročitajte: Brak Jelene i Novaka Đokovića na prvom ispitu... Pojavili se zajedno na Sajmu knjiga svi u šoku zbog jedne stvari (FOTO)

 

 

Očigledno se Jelenin svaki korak meri, te mora da vodi računa čak i gifove koje deli na mrežama upravo zbog ovakvih stvari.

Komentari (0)

Loading