Celebrity News

Godinama je patio što ne može da je viđa! Ćerka Borisa Komnenića bila je njegova rak rana: Pogledajte jedine fotografije lepe Nike

Ćerka Borisa Komnenića tiho pati za ocem

Godinama je patio što ne može da je viđa! Ćerka Borisa Komnenića bila je njegova rak rana: Pogledajte jedine fotografije lepe Nike

Legendarni glumac Boris Komnenić koji je srca publike osvojio brojnim, maestralno odigranim ulogama od kojih je najupečatljiviji lik Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život", jednu tokom života ipak je smatrao najznačajnijom, a to je svakako uloga oca. Kada nas je prošle godine napustio, glumac je iza sebe ostavio mnoge koji su ga voleli, a među njima je i ćerka Borisa Komnenića, zatečena i ostavljena da tiho pati.

Osamdesetih godina prošlog veka, naime, Boris je bio u braku sa izvesnom Rene i, kako je rekao jednom, nisu se baš dobro poznavali, ali su se odlučili na brak koji je bio kratkog veka. 

Pročitajte: Smrt Borisa Komnenića javnost naterala da zanemi - Celog života u srcu nosio neopisivu tugu

printscreen youtube

 

Mediji su prenosili kako se njegov brak raspao, međutim glumac je svojevremeno objasnio da se on ipak slavno završio.

- Razvod se pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali - pričao je Boris o svojoj bivšoj supruzi za Espreso.rs.

Iako je došlo do kraha, iz tog braka Boris Komnenić dobio je devojčicu Niku u čijem odrastanju sticajem ratnih okolnosti nije uspeo da učestvuje iako je silno želeo.

Pročitajte: Sahranjen Boris Komnenić - Porodica i prijatelji nemi od bola (foto)

printscreen

 

- Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nika sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim - pričao je glumac ranije.

Ćerka Borisa Komnenića dugo je bila razdvojena od oca, te se u jednom periodu oni nisu videli čak pet godina, a kako je izgledao prvi susret posle toliko godina ispričao je on svojevremeno:

- Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas.- prisećao se glumac sa setom tokom svog života.

Komentari (1)

Loading
Dragana N

11:02 14.12.2022

Covek prosto smatra da je besmrtan, i da za sve ima vremena! Ali, nema vremena, i kada to covek spozna po pravilu bude kasno. Zato, ne propustajmo prilike, pa i neprilike, jer vreme bespovratno odlazi! Život je mnogo kratak, nekima bas mnogo kratak, a taj neko moze biti svako od nas, jer sutra nikome nije obecano!