Celebrity News

Nekad je Stanko bio najbolji frajer u Jugoslaviji, a danas… Pogledajte kako sada izgleda momak koji je sa Boškom vodio Siti (FOTO)

Odluka Stanka Škugora da napusti male ekrane bila je presudna

Nekad je Stanko bio najbolji frajer u Jugoslaviji, a danas… Pogledajte kako sada izgleda momak koji je sa Boškom vodio Siti (FOTO)

printscreen

Odluka Stanka Škugora, nekadašnjeg voditelja Cityja, da napusti jednu od najgledanijih emisija u jeku popularnosti i otputuje u inostranstvo zarad daljeg školovanja, nije naišla na razumevanje javnosti. Nikome niije bilo jasno zašto je zgodni maneken poželeo da napusti nešto u čemu se odlično snalazi, a o čemu mnogi sanjaju. Tih 90-ih godina Stanko je važio za "naj frajera" za kojim su gotovo sve žene širom zemlje ludele. Pripadnice lepšeg pola nisu mogle da se odluče ko je zgodniji on ili njegov tadašnji kolega Boško Jakovljević. Čak se i sam Stanko šalio da za razliku od Boška, koji je omiljen kod „ženske dece“ koja ima od 30 do 39 godina, na njega najviše pažnje obraćaju devojke od 20 do 29 godina, zbog čega je bio radostan. Brzinom svetlosti Škugor je postao deo celebrity sveta, posećivao je javne događaje, pritom lepo zarađivao, dok su mu i sve televizijske statistke išle u korist, uprkos tome svoju budućnost on tu nije video, te se zaputio "preko grane".

Pročitajte: Nije se ostvario kao otac, ali Boško Jakovljević je najbolji UJAK na svetu: Upoznajte Laru i Luku, decu njegove sestre Sanje (FOTO)

Instagram

 

Poslovnu sreću on je pronašao u Norveškoj. Naime, sa diplomom Poljoprivrednog fakuteta upisao se na „Univeristy of Life Sciences“, gde je diplomirao, a kasnije tamo i doktorirao. Dokazao je Stanko da mu je nauka više prija od kamera, a publika, koja je tada kako on tvrdi imala do 30 godina, i dalje smatra da je talenat protraćio, a mnoge dame tvrde da mu ni sada nije kasno da se vrati na male ekrane jer se u fizičkom smislu nije mnogo promenio.

Pročitajte: Zar na plažu sa kompletnom šminkom?! Lice Aleksandre Jeftanović svi komentarišu (foto)

Facebook

 

I dalje je izuzetno zgodan što se može videti na njegovom Facebook profilu, gde objavljuje fotografije različitog sadržaja, najpre one u kojima je u prirodi, što mu je sada prioritet. Odluka Stanka Škugora da sve napusti i započne novi život donela je velike izazove voditelju, koji se niti jednom zbog toga nije pokajao. Naprotiv, kamere zaobilazi u širkom luku, ne posećuje medijski ispraćene javne događaje i uživa u ilegali na severu Evrope.

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading
Sity 51

09:41 11.12.2022

Lupetate! Boško i Stanko su bili ljubavni par, a Stanko je pobegao iz Srbije zbog bombardovanja. Stanko je nio Slovenac!