Celebrity News

Ćerka Željka Joksimovića okupila celu porodicu zbog proslave: Tu su svi, samo fali JEDNA OSOBA! Sad znamo ko je NEPOŽELJAN (FOTO)

Ćerka Željka Joksimovića priredila je ocu trenutak najveće sreće

Ćerka Željka Joksimovića okupila celu porodicu zbog proslave: Tu su svi, samo fali JEDNA OSOBA! Sad znamo ko je NEPOŽELJAN (FOTO)

Ćerka Željka Joksimovića ponos je muzičara koji sve čini kako bi njen život bio bogatiji i lepši. Ne sputava je, naprotiv podržava sve njene odluke, a budući da je Mina jedna vrlo samosvesna, samostalna i pametna devojka u tom smisli nema mnogo briga. Bio joj je potpora na svakom njenom malom ili velikom koraku, pa čak i kada je izrazila želju da krene njegovim stopama i studira na Fakultet muzičke umetnosti. Upravo iz tog razloga njegova sreća je bila još veća kada mu je mezimica javila da je kući donela diplomu.

Pročitajte: NEPRIJATNO! Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu: Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Instagram

 

U to ime muzičar je organizovao proslavu, pozvao sve drage prijatelje i okupio članove porodice. Po prvi put na jednom mestu u javnosti našla su se sva njegova deca. Uživo starijoj sestri čestitali su brat Kosta i sestre bliznakinje Ana i Srna. Među prisutnima bili su i Željkovi roditelji, pa i brat, glumac Saša Joksimović kojeg je, posle svega što se među braćom dogodilo, malo ko očekivao na porodičnoj proslavi, posebno ne na onoj koju pevač organizuje. Naravno glumčeva supruga Nevena bojkotovala je ceo događaj u Željkovoj režiji, a ako se bolje pogledaju fotografije nastale u toku večeri čini se da je i Minina majka, Željkova bivša supruga Vesna odsustvovala.

Pročitajte: Od tada je među nama neka distanca: Jovana je svekrvi jednu stvar žestoko zamerila, to nije smela da joj uradi

Instagram

 

Svi su primetili da atraktivne crnke nema, a o razlogu se još uvek spekuliše. Kako god bilo okupljene zvanice čitave večeri slavile su sa novopečenom doplomiranom muzičarkom koja već radi na masteru. Ćerka Željka Joksimovića presrećna je zbog nove etape u školovanju a tim povodom obratila se pratiocima:

- Danas smo proslavili to što sam diplomirala na muzičkoj akademiji, a ujedno i moj upis na master! Sad idem malo da odmorim, pa krećem da radim na muzici i masteru. Hvala svima koji su bili danas.

Pročitajte: Povukla je potez koji je zaprepastio sve: Prva žena Željka Joksimovića objavila fotografiju zbog koje je svi ogovaraju

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading