Celebrity News

Kad je moja supruga Slavica u pitanju, strašno sam se zeznuo… Evo kako je Marinko Rokvić govorio o majci svojih sinova

Autor: | 10/12/2022

Supruga Marinka Rokvića nije dozvolila da bude lako osvojena

Kad je moja supruga Slavica u pitanju, strašno sam se zeznuo… Evo kako je Marinko Rokvić govorio o majci svojih sinova

Pre mesec dana obeležena je prva godina otkako pevač Marinko Rokvić više nije među nama, ali sećanje na njega svakodnevno je živo. Iako se nije previše isticala u javnosti ni dok je pevač bio živ, njegova supruga Slavica nastavila je tako i u polsednjih godinu dana, ali jedna Marinkova izjava iz prošlosti osvanula je na internetu i ponovo oživela sećanje na ovaj brak iz kog su supruga Marinka Rokvića i pokojni pevač dobili sinove Nikolu i Marka.

Instagram

 

Naime, izdvojena je zanimljiva Marinkova izjava iz prošlosti u kojoj je opisivao kako je osvajao Slavicu, a supruga Marinka Rokvića navodno je imala zavidne kvalitete.

- Ne volim prazne lepotice, već inteligentne žene širokog obrazovanja s kojima mogu pričati o svemu. Kad sretnem takvu ženu, koja mi se dopada fizički i duhovno, smislim caku s kojom krećem u lov. Prilazim joj na najšarmantniji mogući način i trudim se da ostavim što bolji utisak a ako vidim da je caka upalila razvijam dalju taktiku i krećem u akciju. Ali, kada je moja žena Slavica u pitanju, strašno sam se zeznuo - počeo je da se priseća Marinko i zatim opisao po čemu se supruga Marinka Rokvića razlikovala od ostalih.

Instagram

 

- Taman sam mislio da sam je osvojio, a onda sam naišao na teška, gvozdena vrata. Da bih uspeo da ih otvorim, morao sam, bogami, mnogo da se potrudim i tada sam se uverio da sam naleteo na pravu, iskrenu, pametnu i karakternu ženu. Elem, da bi muškarac zadržao ženu koja je za ozbiljno zabavljanje, treba da je često obraduje sitnicama koje život znače: ponekim cvetićem, poklonom ili putovanjem. Ako osetim da je ona sasvim iskrena, takav sam i ja, ali ako bih posumnjao da glumi ljubav isprovocirao bih njenu ljubomoru jer žena kojoj je stalo do mene mora da bude i ljubomorna i posesivna, da se bori protiv suparnice - objasnio je Rokvić i dodao:

Pročitajte: Rodila je Marinku vanbračnog sina, Slavica o njoj misli samo JEDNO: Evo kako izgleda žena koja je bila tajna ljubav Marinka Rokvića (FOTO)

Instagram

 

- Cenim žene koje vole porodicu i koje su dobre domaćice. Kada bih naleteo na neku koja je neuredna i koja ne zna da kuva, zbrisao bih od nje jer žena kojoj nije bitno da li su moje košulje čiste ili ne i da li sam gladan ili sit, ne može da bude prava žena. Pogrešnu osobu, ili staru ljubav koju bih ostavljao zbog nove, maksimalno bih eskivirao ili bih joj na fin način objasnio zbog čega više ne želim da budem s njom. A ako je reč o "navalentnoj" ženi koja ne bi odustajala, namerno bih se s drugom ženom pojavio pred njom, a ako bi ona i dalje navaljivala pustio bih da se njih dve obračunaju, pa koja pobedi - njen sam - ispričao je pevač, a nije poznato kako je supruga Marinka Rokvića reagovala na ovo izlaganje.

Komentari (0)

Loading