Celebrity News

Rodila je Marinku vanbračnog sina, Slavica o njoj misli samo JEDNO: Evo kako izgleda žena koja je bila tajna ljubav Marinka Rokvića (FOTO)

Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno

Rodila je Marinku vanbračnog sina, Slavica o njoj misli samo JEDNO: Evo kako izgleda žena koja je bila tajna ljubav Marinka Rokvića (FOTO)

Jedan od omiljenih folk pevača pre nešto više od godinu dana preminuo je nakon teške bolesti i iza sebe ostavio neutešnu suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka, a ono što je manje poznato javnosti jeste da je prva ljubav Marinka Rokvića njemu podarila sina koji je takođe tiho patio zbog očeve prerane smrti.

Pre više od trideset godina, Marinko Rokvić uplovio je u strasnu romansu sa izvesnom Milom iz koje je na svet došao Dario, a iako se sa njom nikada nije oženio, pevač je bez dileme prihvatio sina i dao mu svoje prezime.

Pročitajte: Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE - Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

printscreen

 

- Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu, Markom i Nikolom.

Pročitajte: Žena SKRIVENA OD POGLEDA - Ovo je VELIKA TAJNA LJUBAV Marinka Rokvića koja mu je rodila vanbračnog sina Darija (FOTO)

 

 

Prva ljubav Marinka Rokvića nikada se nije eksponirala javno i svojski se trudila da neguje prijateljske odnose sa ocem svog sina.

- Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Pročitajte: Pomen Marinku Rokviću - Neutešna Slavica ne može da obuzda suze, vanbračni sin Dario se oprostio od voljenog oca (FOTO)

Instagram

 

Dario Rokvić svoju sreću pronašao je pored Portugalke sa kojom ima dva sina, Romea i Matea. Živi u Kanadi pa sticajem okolnosti nije mogao da stigne na sahranu pevača, ali je u Beograd došao na četrdesetodnevni pomen

- Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda - rekao je o ocu koga je poslednji put video mesec dana pred smrt.

Komentari (3)

Loading
Nadica

23:03 27.11.2022

Bas je slatka ova žena , ima tako divnu ,milu facu i više se dopada ova žena od Slavice.

Ana Živković

23:45 27.11.2022

Slavica prihvata i Dariovu mamu , njen blagi osmijeh i pogled nam daje na znanje da je njen zavjet mir , ljubav i sloga.

Dragana N

06:23 29.11.2022

Zsboga, o kakvoj tajnoj ljubavi vi pricate!? Marinko je bio sa njom u vezi pre nego je upoznao svoju zenu i ozenio se!