Celebrity News

Njega je ljubila pre Harija! Isplivale fotografije sa venčanja: Evo ko je prvi muž Megan Markl, opasan je frajer

Prvi muž Megan Markl veoma je uticajan čovek

Njega je ljubila pre Harija! Isplivale fotografije sa venčanja: Evo ko je prvi muž Megan Markl, opasan je frajer

Kada je 2018. godine, Megan Markl sudbonosno da izgovorila britanskom princu Hariju, dobila je titulu vojvotkinje od Saseksa, a na pomen njenog imena niko ne može ostati ravnodušan, naročito nakon napuštanja kraljevske porodice zbog, kako je govorila, načina na koji su je tretirali. Osudu britanske javnosti i medija pretrpeli su i ona i princ Hari koji su sa svojom decom živote nastavili daleko od epicentra zbivanja. Jedna od najintrigantnijih ličnosti novijeg doba, vojvotkinja bez zadrške govori o svim zbivanjima u njenom životu, međutim jednu temu ipak vešto zaobilazi, a u pitanju je prvi muž Megan Markl.

Pročitajte: Sve joj ovo radi zbog Megan - Dever iz pakla Hari DOVEO DO SUZA Kejt Midlton, učinio joj je STRAŠNU stvar (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

 

Naime, pre nego što se udala za Harija, Megan je bila u vezi sa američkim producentom Trevorom Engelsonom kojem je u septembru 2011. godine izgovorila sudbonosno "da". Trevor i Megan organizovali su četvorodnevnu svadbu na plaži na Jamajci, ona je imala jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a mladoženja je bio u beloj košulji i pantalonama. Nakon same ceremonije mlada se presvuka u žuti bikini, a slavlje je u prisustvu stotinak zvanica trajalo do jutra.

Pročitajte: DUGO ČUVANA TAJNA - Isplivali razlozi raspada PRVOG BRAKA Megan Markl!

Profimedia

 

Njihova ljubav ipak nije dugo potrajala, a razvod je usledio nakon dve godine braka zbog, kako su naveli,"nepremostivih razlika". Krahu je doprinela i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije "Suits", dok je Engelson ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

 Pročitajte: Modni okršaj Kejt Midlton i Megan Markl na kraljičinoj sahrani! Ko je ovde koga iskopirao? (FOTO)

Profimedia

 

Megan nikada nije govorila na ovu temu, međutim njen prijatelj je jednom prilikom otkrio za "Dejli Mejl" da je ona u braku bila veoma obazriva, te je otišla korak napred i potpisala "ugovor u trudnoći". Tim postupkom je želela da osigura svoje dete, kako bi mu nakon rođenja obezbedila luksuzan život. On je takođe izjavio da je Megan bila veoma zabrinuta zbog moguće trudnoće i posledica koje bi imalo po njeno telo, jer su joj u tom periodu poslovni angažmani bili prioritet. Upravo zbog toga je zahtevala od tadašnjeg supruga da joj obezbedi nutricionistu i personalnog trenera, koji bi se pozabavio njenim izgledom. Pomoć dadilje bio je takođe jedan od zahteva.

Pročitajte: Oni su NELJUDI - Zbog jednog postupka posle sahrane kraljice Elizabete, Megan i Hari više neće biti dobrodošli na dvor

Profimedia

 

Prvi muž Megan Markl, sada je u braku sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend, inače ćerkom bankara multimilionera, koju je zaprosio samo dve nedelje nakon njenog venčanja sa princem Harijem, iako su u tom trenutku bili samo sedam meseci zajedno.

Pročitajte: Kraljica je zbog ovoga sigurno poludela! Letnje kratke pantalone Megan Markl ruše pravila i ceo svet ih komentariše (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading