Moda

Kraljica je zbog ovoga sigurno poludela! Letnje kratke pantalone Megan Markl ruše pravila i ceo svet ih komentariše (FOTO)

Stajling Megan Markl koji se ne viđa svaki dan - ovaj ćete sigurno želeti da iskopirate

Kraljica je zbog ovoga sigurno poludela! Letnje kratke pantalone Megan Markl ruše pravila i ceo svet ih komentariše (FOTO)

Princ Hari sa suprugom je doputovao u Njujork, a tom prilikom stajling Megan Markl oduševio je javnost. Svojim modnim ukusom zaista pomera granice i bilo da je reč o ležernom ili elegantnom stilu, ona je uvek obučena za čistu desetku.

Megan je kao prava Njujorčanka prošetala nesvakidašnji kežual outfit i čini se ovaj put prevazišla samu sebe. Ipak, neobični stajling Megan Markl izazvao je i lavinu komentara, jer se nimalo ne uklapa u dvorski kodeks odevanja, koga se članovi kraljevske porodice dosledno pridržavaju.

Pročitajte: Obmanula je ceo svet - Klupko tajni Megan Markl se odmotava, šta će na ovo reći princ Hari?

Naime, tokom susreta sa feminiskinjom Glorijom Stajnem, ponela je ležernu, ali elegantnu kombinaciju. Klasićnu belu košulju podvijenih rukava savršeno je uklopila uz teget bermude i svi su ostali zatečeni koliko poslovni stajling Megan Markl deluje efektno. 

Uz ovu upečatljivu kreaciju uparila je braon salonke koje su se uz kaiš i torbicu iste boje savršeno uklopile u outfit, a diskretna šminka i jednostavna frizura upotpunile su stajling Megan Markl koji će mnogim damama poslužiti kao inspiracija. 

Ipak, među oduševljenima našao se i po koji kritičar koji se zapitao šta bi kraljica Elizabeta rekla za ovaj modni odabir nekadašnje vojvotkinje od Saseksa.

 

 

Komentari (1)

Loading
Dragana N

19:52 26.07.2022

U najmanju ruku mi je tragikomicno postojanje kraljeva, kraljica, princeva i princeza u 21.veku. Pluskvamperfekat🤣