Celebrity News

Oni su NELJUDI: Zbog jednog postupka posle sahrane kraljice Elizabete, Megan i Hari više neće biti dobrodošli na dvor

Autor: | 22/09/2022

Princ Hari i Megan Markl neprestano su na udaru kritika

Oni su NELJUDI: Zbog jednog postupka posle sahrane kraljice Elizabete, Megan i Hari više neće biti dobrodošli na dvor

Princ Hari i Megan Markl koji su napustil kraljevske dužnosti zbog problematičnih odnosa u porodici, nastavili su svoj život u Americi te su nakon toga na stalnoj meti ogovaranja. Tome su posebno doprineli brojni intervjui koje je bračni par davao, među kojima je najviše pažnje privukao prošlogodišnji sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri. U šokantnoj izjavi optužili su kraljevsku porodicu za rasizam tvrdeći da je neimenovani član porodice neprimereno govorio o njihovom sinu Arčiju pre rođenja te da porodica nije pružila potrebnu pomoć tada suicidnoj Megan, prenosi Story.hr.

Ipak, i pored brojnih nesuglasica Hari i Megan na sahrani kraljice Elizabete imali su istaknute uloge, a ono što mnoge zanima jeste kakvi će odnosi porodica negovati nakon kraljičine smrti kao i kakvi su planovi supružnika nakon veličanstvenog sprovoda.

Pročitajte: Princ Džordž i princeza Šarlot na sahrani svoje prabake kraljice Elizabete! Da li je kraljevska tradicija prekinuta? (FOTO)

Getty Images

 

Par je poslednji put viđen vidno iscrpljen kako napušta kapelicu Svetog Jurja, a Harijev uzdah tom prilikom privukao je još više pažnje te izazvao izrazito negativne komentare u javnosti. Nakon toga, pretpostavlja se da su prisustvovali privatnom pokopu kraljice, na kojem su bili samo članovi porodice i njeni najbliži.

Pročitajte: Modni okršaj Kejt Midlton i Megan Markl na kraljičinoj sahrani! Ko je ovde koga iskopirao? (FOTO)

Getty Images

 

Noć su proveli u Vindzoru, međutim kako piše "The Times" u Ujedinjenom kraljevstvu neće se zadržati još dugo, a razlog prebrzog povratka u Kaliforniju jesu njihova deca, trogodišnji sin Arči i jednogodišnja Lilibet.

Uprkos svim porodičnim problemima godinama unazad, članovi kraljevske porodice kao i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sada su ujedinjeni u tuzi te se nametnulo pitanje pomirenja između Harija, njegovog brata Vilijama i oca, kralja Čarlsa.

Getty Images

 

Utisak da zle krvi među braćom nema oteo se prilikom njihovog susreta kada su viđeni kako razgovaraju tokom posete veoma srdačno nastrojeni jedan prema drugom što je usledilo nakon kraljevog odvanja priznanja paru. U svom obraćanju naciji dan nakon smrti njegove majke, Čarls je rekao: "Takođe želim izraziti svoju ljubav prema Hariju i Megan dok nastavljaju graditi svoje živote u inostranstvu".

Pročitajte: London na nogama - Hari i Megan se vratili u Veliku Britaniju, sve je detaljno isplanirano!

Profimedia

 

Princ Hari i Megan Markl pre kraljičine sahrane poslednji put boravili su u Londonu prilikom proslave njenog platinastog jubileja u junu ove godine držeći se po strani od radoznalih pogleda, a da li će se par pojaviti na krunisanju kralja Čarlsa III i kao i da li će njihova pojava na dvoru postati uobićajena, pokazaće vreme.

Komentari (0)

Loading