Celebrity News

ZATO SAM SE RAZVEO! Surovi Ristovski UVREDIO bivšu suprugu Danicu, otkriveno šta se dešavalo u toj kući pre potpisivanja kraja

Autor: | 11/12/2022

Razvod Lazara i Danice Ristovski ustalasao je ovdašnju javnost

ZATO SAM SE RAZVEO! Surovi Ristovski UVREDIO bivšu suprugu Danicu, otkriveno šta se dešavalo u toj kući pre potpisivanja kraja

Razvod Lazara i Danice Ristovski bila je jedna od vesti koje su ove godine najviše odjeknule javnim prostorom, a tačan povod za naglo okončanje četiri decenije dugog braka, jednog od dugovečnijih na našoj sceni, ostao je prepušten spekulacijama. Glumac i glumica, otkako su objavili tužne vesti, nisu se dalje oglašavali tim povodom ali nezvanična istina jeste da je prevara slavnog glumca sa trideset godina mlađom ženom uticala da Danica reši da pođe na svoju stranu.

Boško Karanović

 

Međutim, razvod Lazara i Danice Ristovski može biti jasniji ako se osvrnemo na Lazarov intervju za "Story" koji je dao dok je zvanično još uvek bio u braku sa glumicom. On je jasno naveo njegove kriterijume koji kod svake žene, pa i njegove, moraju biti održivi, ali pitanje je kako je Danica reagovala na to.

- Ženi je ostavljen tako divan i veliki prostor da bude voljena, obožavana. To ne isključuje da radi sve poslove koji joj se rade i za koje ima smisla. Ženi pripada sve, osim što nema prava da izgubi ženstvenost - rekao je Lazar a izjava je naišla na pomešane reakcije.

Pročitajte: Jesi li mislio da ću PLAKATI ZA TOBOM? Brutalna poruka Danice Ristovski bivšem mužu Lazaru samo par meseci posle razvoda (FOTO)

Dalibor Danilovic

 

Razvod Lazara i Danice Ristovski ipak je nakon 42 godine šokirao javnost još više nego ta izjava, a da je sve već neko vreme išlo po zlu u tom odnosu, govori i njegov odgovor na pitanje da otkrije tajnu dugovečnosti njegovog brakam kada je poručio "Zaista ne znam, nisam bračni savetnik". Pitanje je da li su ga Lazar i Danica posećivali pre nego što su ipak prelomili da je najbolje da svako pođe svojim putem.

Komentari (1)

Loading
Vera

10:32 12.12.2022

Lazar Ristovski i mladja žena, pa to je očigledno šala. Pregazilo ga vreme, kakve mladje žene.