Celebrity News

Bilo je vreme da kaže šta mu leži na duši! Suprug Anice Dobre sa suzom u oku otkrio ono što glumica godinama taji (FOTO)

Muž Anice Dobre u srcu je slavne glumice preko 30 godina

Bilo je vreme da kaže šta mu leži na duši! Suprug Anice Dobre sa suzom u oku otkrio ono što glumica godinama taji (FOTO)

Nije se proteklih godina muž Anice Dobre mnogo eksponirao u javnosti. Karakter i priroda posla takvi su mu da nikada nije osetio potrebu da za medije govori o sebi, ponajmanje dramskoj umetnici ili pak ćerki Mini Sovtić i njenim izborima. Prvi put sa likom i pojavom Miodraga Sovtića šira javnost susrela se na dan Mininog venčanja, te su svi mogli da zaključe u kojoj meri mlada umetnica zapravo liči na oca.

Pročitajte: Dom Anice Dobre je do danas bio misterija: Ćerka Mina otkrila kako izgleda stan u kom glumica živi sa mužem Mićom (FOTO)

Monika Pavlović

 

To je bio redak slučaj da je muž Anice Dobre pristao da se fotografiše i dozvoli da slike dospeju u medije. Važi za povučenu osobu, koja govori malo, ali pametno. Dugi niz godina on je na čelu fubalskog kuluba Dorćol, dok je sina iz prvog braka, Miloša zaposlio na mesto sekretara stručnog štaba "gaučosa". Porodičan je čovek, vrlo posvećen Anici i naslednicima i najbolji otac i suprug na svetu, bar se to može čuti iz njegove bliže okoline. Javna izlaganja nikada nisu bila Miodragova šoljica čaja. Izuzetak je, međutim, napravio zbog neprežaljenog prijatelja, pokojnog muzičara Džeja Ramadanovskog. Vrlo ga je voleo i cenio, a evo šta je kazao o njemu:

- Fizički ga nema ali Džej je uvek tu sa nama, ne prođe dan da ne pričamo dogodovštine sa njim, pošto se svaki dan nešto dešavalo. On je operisao srčane zaliske u Beču u tom trenutku je možda i mogao da sebi produži život, ali on takav kakav je nije hteo da menja navike, nastavio je po starom. Mislio je da je potpuno ozdravio, u stvari nije znao da je posle operacije trebalo da promeni komplet život, da se baci na neku šetnju, sport, da ostavi alkohol, nezdravu hranu... Nije voleo doktore, kad mu spomeneš doktora kao da je đavola video. Zadnji moj susret sa njim, to je možda bilo dva, tri dana pred smrt, pojavio se ovde (lokalni kafić na Dorćolu) jedva je ušao, kao duh, popeo se, seo za stolicu. Ja kažem to Andrijani (devojci pevača), ona kaže: "Ma ne on je takav, teško diše" I jeste u zadnje vreme nisi mogao da znaš da li mu je dobro ili ne, sav je bio...-  ispričao je muž Anice Dobre, pa dodao:

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Pogledajte album venčanja Mine Sovtić i Luke Nikolića (foto)

printscreenunatv

 

- Uvek je voleo da da i davao je. Bio je jedan biser sa đubrišta, što se kaže. Retki su takvi ljudi. On je doveo u naš kraj ceo grad. Čim on dođe tu je odmah dvadeset ljudi, svi su ga volelli, bio je takav tip, on je spajao krajeve Dorćol, Zemun, spajao je ljude, političare, navijačke grupe. Kada dođe Džej svi su sedeli zajedno, nikada nije bilo problema. Dorćol više nikada neće biti isti nakon njegove smrti, Džej je bio legenda Dorćola. Ne može niko da ga okalja, mogu da pričaju šta hoće, njegovo ime nije napravljeno veštački, sam ga je izgradio - zaključio je Miodrag.

 

 

Komentari (0)

Loading