Celebrity News

Otkako je snaja ušla u kuću Šaulića, sve se okrenulo naopačke! Ilda prva otkrila šta misli o Mihajlovoj trudnoj ženi (FOTO)

Snaja Ilde Šaulić obeležila je nedavno rođendan

Otkako je snaja ušla u kuću Šaulića, sve se okrenulo naopačke! Ilda prva otkrila šta misli o Mihajlovoj trudnoj ženi (FOTO)

Poslednjih meseci više nego ikada pre pisalo se o porodici Šaulić. Razloga za to je sijaset, a jedan od onih zbog kojeg je žuta štampa imala puno posla jeste svadba sina Šabana Šaulića i njegove izabranice, vaspitačice Marine Velimirović. Sve, ponajviše tabloide, zanimali su detalji svadbenog veselja, mladina venčanica, poznate zvanice, muzički odabir, pa i to kakav odnos majka i sestre Mihajla Šaulića imaju sa novopečenom snajkom. Snaja Ilde Šaulić blistala je toga dana u dugačkoj princes haljini, vidno je bila raspoložena i nasmejana, a sve članice čuvene porodice putem mreža i medija poželele su joj dobrodošlicu.

Pročitajte: Kako mojoj Emi da objasnim: Ildi Šaulić se ostvaruju najveći strahovi, prvi put iskreno SVE priznala

Miloš Nadaždin

 

Ubrzo se doznalo da je snaja Ilde Šaulić trudna, što je dodatno usrećilo sve, najviše Šabanovog naslednika, koji je odlučio da život sa Marinom nastavi u inostranstvu, tačnije zemlji u kojoj već neko vreme obavlja funkciju konzula. Dogovor između Mihajla i njegove izabranice bio je da žive daleko od porodice, tamo odgajaju prinovu, ali čini se da Goci, Saneli i Ildi to nije lako palo. 

Pročitajte: Bio stariji od nje PREKO 30 GODINA, Šaban i Goca bili OČAJNI zbog te veze: Ovo je najveća ljubav Ilde Šaulić pre braka

Instagram

 

Budući da je Sanelin sin Luka Adžić sa porodicom otišao žargonski rečeno preko grane, pa i da je Ilda imala par izleta, u smislu da se nastanila sa suprugom Bojanom Vučkovićem i ćerkom Emom u Americi pa vratila, svi su vrlo svesni koliko će "u tuđini" novopečenim mladencima biti teško, posebno sada kada iščekuju prinovu. Ilda, koja je vrlo vezana za Mihajla, među prvima nije mogla da skrije koliko je tužna zbog toga što bratu i snaji neće prisustvom i savetima moći da pomogne, dok je takođe čitavom svetu pokazala svoju izrazitu naklonost i ljubav prema Marini.

Pročitajte: Srce mi je kao kuća! Ilda Šaulić u naletu uzbuđenja otkrila pol Mihajlove i Marinine bebe: Ime je lepo, specifično...

Instagram

 

 

Snaja Ilde Šaulić nedavno je obeležila rođendan što je bio jedan od povoda da pevačica javno i pred svima kaže koliko joj je Marina draga. Ona joj je, naime, putem "Instagrama" poželela sve najbolje muzičkom numerom Happy birthday od Stivija Vondera uz fotografiju posutu srcima.

Komentari (0)

Loading