Celebrity News

Goca natapirana, Ilda tamnokosa: Porodična fotografija Šaulića iz 1991. godine će vas nasmejati do suza

Fotografija porodice Šaulić budi najlepše emocije

Goca natapirana, Ilda tamnokosa: Porodična fotografija Šaulića iz 1991. godine će vas nasmejati do suza

Pre nešto više od tri godine u saobraćajnoj nesreći nastradao je kralj narodne muzike Šaban Šaulić uz čije hitove smo voleli, slavili, plakali i tugovali i iza sebe ostavio veliku porodicu sa kojom je decenijama delio uspone i padove, lepe i one manje lepe trenutke. Sa suprugom Gocom, ženom koja je obeležila njegov život, dobro i zlo delio je više od četiri decenije i kako je u više navrata isticao upravo njoj duguje zahvalnost za sve postignuto tokom života. Unosivši u porodični dom prvenstveno ljubav, ali i mir i stabilnost, Gordana Šaulić držala je svoje bližnje na okupu, a koliko je i on sam pored karijere bio posvećen otac i muž svedoči retka fotografija porodice Šaulić nastala devedesetih. 

Naime, na društvenim mrežama pojavila se jedna stara uspomena zabeležena davne 1991. godine, a toplina porodičnog doma prikazana na jednoj slici raznežila je mnoge i probudila najlepše emocije. Mnogima je fotografija porodice Šaulić izmamila i osmehe na lica, te su se nizali komentari da su i davnih dana Šaban i njegova supruga sa naslednicima pratili modne trendove.

Pročitajte: Šabanu bi srce zaigralo od sreće - U porodicu Šaulić stižu rode!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Goca je pozirala tip-top skockana sa natapiranom frizurom koja je u to vreme bila potpuni hit, dok je legendarni pevač takođe imao bujnu kosu, ali mogao se pohvaliti i veoma dobrom linijom kao i najmodernijom garderobom. U očevom zagrljaju potpuno bezbrižan bio je sin Mihajlo, starija ćerka Sanela i pre trideset godina mogla se pohvaliti veoma atraktivnim izgledom, dok je Ilda na koju smo navikli kao nežnu plavušu, tada tamnokosa privukla dosta pažnje.

Bilo kako bilo,fotografija porodice Šaulić odaje utisak savršenog sklada i harmonije, a Šaban je na onaj svet otišao voljen od strane svoje Goce, kao i njihove dece i unučića.

 

Komentari (0)

Loading