Celebrity News

Italijanski novinar saopštio tužne vesti: Svi se mole za našeg Sinišu Mihajlovića (FOTO)

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića zabrinulo je javnost

Italijanski novinar saopštio tužne vesti: Svi se mole za našeg Sinišu Mihajlovića (FOTO)

Svima je poznato da je zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića ugroženo 2019. godine kada je on podelio vest da boluje od leukemije, a podrška sa svih strana sveta nije izostala, te su njegovi poštovaoci svim srcem uz nekadašnjeg fudbalera, a sada trenera šaljući mu pozitivne vibracije kako bi sa uspehom prevazišao bolest koja ga je iznenada snašla. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose, a za to vreme prošao je kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži. Iako je u javnosti viđen nedavno na predstavljanju knjige bivšeg trenera Zdeneka Zemana, te je odavao utisak kako sve ide pozitivnim tokom, objava jednog italijanskog novinara koju je podelio na društvenoj mreži "Twitter" šokirala je kako italijansku tako i svetsku i domaću javnost.

- "Napred Siniša" - napisao je poznati italijanski novinar Klemente Mimun, inače direktor TV stanice Tg5 i ostavio zatečene fanove nekadašnjeg fudbalera koji su za zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića sada dodatno zabrinuti.

Pročitajte: Bolest Siniše Mihajlovića sve surovija... Na fotografijama od pre dva dana vidi se koliko ga iscrpljuje, ovo će vas rasplakati

 

 

Naime, kako prenose mediji, postoji sumnja da poruka ne sugeriše na dobre vesti o zdravlju bivšeg trenera Bolonje i selektora Srbije i svi strahuju da je Miha možda ponovo u bolnici.

Zvaničnih informacija od bilo kog člana porodice Mihajlović nema, niti se novinar dodatno oglasio ovim povodom, a poruka je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama od kojih je jedan komemntar posebno upečatljiv:

- Ovakvi tvitovi nisu dobri. Vi ste poznati novinar sa 60.000 pratilaca. Trebalo bi da imate minimum odgovornosti. Ili obaveštavate ljude o tome šta se dešava ili izbegavate da pišete takve rečenice koje sve ostavljaju u neizvesnosti - glasio je samo jedan od komentara, a zatim su se nizale pretpostavke i pitanja i svi traže objašnjenje za ovakvu objavu Klementea.

Komentari (0)

Loading