Celebrity News

Prvi susret Siniše Mihajlovića sa vanbračnim sinom kida dušu! Nakon 11 godina Marko konačno u zagrljaju oca (FOTO)

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića sada je podrška tati

Prvi susret Siniše Mihajlovića sa vanbračnim sinom kida dušu! Nakon 11 godina Marko konačno u zagrljaju oca (FOTO)

Bivši reprezentativac, a sada fudbalski trener Siniša Mihajlović nekoliko godina unazad bije životnu bitku sa opakom bolešču, a porodica je ta koja mu u teškim trenucima pruža največu podršku. Miha je od 1995. godine u srećnom braku sa italijanskom voditeljkom Arijanom koja je na njega "pala" na prvi pogled i imaju čak petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa , a tu je i vanbračni sin Siniše Mihajlovića, Marko  o kome se malo zna, iako se nikada nije ustručavao da priča o njemu kad god je bio upitan.

Instagram

 

 

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam - ispričao je Siniša Mihajlović svojevremeno.

Pročitajte: Bolest Siniše Mihajlovića sve surovija... Na fotografijama od pre dva dana vidi se koliko ga iscrpljuje, ovo će vas rasplakati

 

 

Marko je rođen početkom devedesetih godina iz romanse sa jednom Italijankom, koja je bila aktuelna pre nego što je Siniša upoznao Arijanu, a Mihajlović ga je odmah priznao. Ipak, bivši fudbaler nije bio uz njega i njegovu majku tokom Markovog odrastanja. Presudnu ulogu, međutim, u susretu oca i sina odigrala je Sinišina sadašnja supruga koja je znala da Marko postoji te je često molila Mihu da ga pozove u goste kako bi i njihova deca mogla da upoznaju brata. Siniša je popustio te je usledio dirljiv susret.

Bio je decembar 2004. godine i Marko je doputovao na milanski aerodrom, a kada je potrčao u naručje Siniši čulo se samo "Papa, papa, papa", zabeležili su tada novinari "Žurnala".

Pročitajte: Nije više mogla da ćuti! Ariana Mihajlović priznala koliko se Siniša promenio nakon što je drugi put pobedio bolest - SVE NAS KONTROLIŠE

Instagram printscreen

 

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića dobro je znao ko je njegov otac, majka mu je sve rekla. Svakog vikenda gledao ga je na televiziji kada počne Kalčo, ali do 11. rođendana nije upoznao svog tatu tako da će mu ovaj susret ostati zauvek urezan u srcu.

Arijana je decu odvela u "Mekdonalds", pa onda na stadion kako bi navijali za Inter, pa je Marko prvi put na delu video svog oca. Igralo se protiv Breše, a ponosni otac je u 27. minutu dao gol iz slobodnog udarca sa 25 metara. Dok je nameštao loptu nesumnjivo je mislio o sinu na tribinama, a projektil je završio u mreži i znalo se odmah kome je posvećen.

Pročitajte: Odmori se Siniša, čekamo te na mestu uspeha... Slomljeni fanovi se opraštaju od Mihe na društvenim mrežama (FOTO)

Guliver Getty Images

 

- Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži - izjavio je Siniša Mihajlović koji je svojoj porodici slao poljupce, a samo oni retki znali su o čemu se radi. 

Te godine na porodičnoj slavi došlo je do još jednog dirljivog susreta kada su Sinišini roditelji  Bogdan i Viktorija, takođe prvi put sreli najstarijeg unuka.

‒ Moja majka umalo nije pala u nesvest kada ga je videla. Pre nego što je zaplakala uspela je da izusti: „Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali - rekao je legendarni Miha.

Komentari (0)

Loading