Celebrity News

Nasmejan i raspoložen! Siniša Mihajlović prvi put u javnosti posle drugog ciklusa hemoterapije, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića nakon drugog ciklusa hemoterapija znatno je bolje

Nasmejan i raspoložen! Siniša Mihajlović prvi put u javnosti posle drugog ciklusa hemoterapije, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Instagram

Mnoge je zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića 2019. godine, kada se doznalo da boluje od smrtonosne bolesti, uplašilo. Naime, nekadašnji fudbaler, danas trener bez angažmana, saopštio je za javnost da boluje od leukemije i sve ostavio u šoku. Mihina, porodica, prijatelji, kumovi, obožavaoci, ali i  pasionirani navijači klubova za koje je ranijih godina on radio svakodnevno su slali podršku sportisti koj je kroz prvi ciklus hemoterapija prošao lagano i vrlo brzo vratio se na trenersku klupu.

Pročitajte: Fotografija omota i njegov izgled će vas šokirati: Siniša Mihajlović snimio album sa OVOM folk pevačicom

profimedia

 

Taman kada je poverovao da je bitku sa kobnom bolešću uspešno okončao stigle su informacije da nije još uvek kraj, te je vraćen u bolnicu kako bi lečenje nastavio. Drugi cikljus hemoterapija navodno je pre par nedelja gotov, a na iznenađenje svih, uprkos pređašnjem lošem iskustvu i činjenici da mora da odmara i skuplja snagu, Siniša se opet prebrzo vratio u normalan život.

Pročitajte: Prvi susret Siniše Mihajlovića sa vanbračnim sinom kida dušu! Nakon 11 godina Marko konačno u zagrljaju oca (FOTO)

profimedia

 

Češće nego inače on okuplja porodicu, obožava kada mu dođe unuka, voli da obilazi restorane i klubove sa prijateljima i suprugom, a uslikan je i na jednoj promociji u Rimu. Budući trener Rendžersa, tako se bar prognozira, pojavio se iznenada na čitanju odlomaka romana bivšeg trenera Crvene Zvezde Zemana.

Pročitajte: Divan dan: Unuka Siniše Mihajlovića proslavila 1. rođendan, torta će vas ostaviti bez daha FOTO

profimedia

 

Italijan češkog porekla umalo zaplakao kada je u prepunu salu ušao Siniša Mihajlović, prišao mu s leđa,  poljubio ga u čelo i seo pored njega. Zavladao je prvo muk, zatim aplauz, a onda su dva prijatelja dobila priliku pred svima da razmene par reči. Ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica da zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića ide dobrim tokom, da iako je još uvek vrlo mršav, on zapravo izgleda dobro a sve nade su usmerene ka potpunom oporavku.

Komentari (0)

Loading