Celebrity News

Godinu dana od rođenja deteta Bojana Ordinačev ponosno pokazala stomačić: Svi čestitaju i viču BRAVO (FOTO)

Bojana Ordinačev trudna po drugi put pišu portali

Godinu dana od rođenja deteta Bojana Ordinačev ponosno pokazala stomačić: Svi čestitaju i viču BRAVO (FOTO)

Sve je iznenadila Bojana Ordinačev kada je pre dve godine obavestila javnost da je u blagoslovenom stanju. Nema ko se glumičinoj lepoj vesti nije obradovao, ponajviše njeni i roditelji njenog nevenčanog supruga, koji su unuče dugo priželjkivali. Brojna publika takođe je izrazila zadovoljstvo, te su samo reči podrške tada pristizale na "Instagram" rođene Novosađanke. 

Nije mnogo prošlo, Bojana je na svet donela naslednika Najdu kojeg je kroz fotografisanje za naslovne strane magazina predstavila javnosti. U intervjima se nije štedela dok je govorila o tome u kojoj meri joj je sin promenio život. Priznala je da veće radosti od majčinstva nema, dok je vrlo otvoreno odgovarala i na pitanja o proširenju porodice. Nije se libila da istakne da o drugom detetu ne razmišlja, a upravo ove reči prvo je što su njeni pratioci na društvenim mrežama i mediji doveli u pitanje kada su je nedavno videli u uskoj haljini sa naglašenim stomačićem. Naravno, šta je drugo moglo svima na pamet da padne osim da je Bojana Ordinačev trudna po drugi put, zbog čega su se izrodile i druge spekulacije.

Pročitajte: Stižu rode: Glumica Bojana Ordinačev trudna!

Instagram

 

Naslove u medijima po kojima je Bojana Ordinačev trudna po drugi put glumica je s razlogom zanemarila, tačnije ignorisala ih je što je javnost dodatno dovelo u zabludu. Budući da je i prvu trudnoću skrivala gotovo do petog meseca, većina je lako poverovala da je to i sada slučaj. Trezveno razmišljanje onih koji u stopu prate zvezdu serije "Istine i laži", međutim, dovelo je do nešto drugačijeg zaključka i to da nije reč o novoj trudnoći. Šta je prava istina niko zasigurno ne može da tvrdi, a veruje se da će se glumica kad-tad na tu temu oglasiti. 

Pročitajte: Pet meseci je ćutala: Reči Bojane Ordinačev želeće da čuje svaka trudnica, istina o porođaju

Instagram

 

Komentari (0)

Loading