Celebrity News

Da li je moguće, pa zar s NJIM da ima dete? Anđelka Prpić objavila srećne vesti O BEBI, svi čestitaju (FOTO)

Anđelka Prpić trudna po drugi put vest je koja kruži regionom

Da li je moguće, pa zar s NJIM da ima dete? Anđelka Prpić objavila srećne vesti O BEBI, svi čestitaju (FOTO)

Nakon što je pokazala da je odlična komičarka Anđelka Prpić vrlo je postala tražena od strane reditelja u Srbiji i regionu. Dokaz za to pokazuju brojne serije na kojima radi, a u prvom planu u poslednje vreme istakao se bosansko-hercegovački sitkom "Ne diraj mi mamu" u kom ona tumači Dunju Sunovratilo. Kadar atraktivna Požarevljanka deli sa Brankom Đurićem Đurom, Jasnom Diklić, Draganom Marinkovićem Macom ali i Reneom Bitorajacom sa kojim je nedavno snimila vrlo zapaženu epizodu. Epizodu koja je pokrenula spekulacije da je Anđelka Prpić trudna po drugi put.

Pročitajte: Osmeh i nežni dodiri govore sve: Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović prvi put zajedno u javnosti (FOTO)

Boško Karanović

 

Nakon što je delić snimljenog materijala Prpićeve i Bitorajeca dospeo u medije uz glumičin komentar "Dobili smo bebu" sa lutkom bebom u kadru, nakratko nema ko se nije zapitao da li je reč o nekakvoj skrivenoj poruci.

Pročitajte: Haljine i mini suknje su prevaziđene: Anđelka Prpić zvezda večeri, ovako se oblači žena od stila (foto)

Instagram

 

Vrlo brzo doznalo se da je sve isključivo šala, kojom su se glumački partneri poslužili ne bi li zaintrigirali javnost da u novim epizodama nastavi da ih gleda. Vest po kojoj je Anđelka Prpić trudna po drugi put nakratko je obradovala njene fanove koji su se ponadali da je glumica nakon razvoda od Darija Prpića pronašla ponovo nekoga sa kim želi da ostari.

Komentari (0)

Loading