Celebrity News

Moj posebni čuvar: Anja Mandić prvi put pokazala ko stoji uz nju posle Mandine smrti i OPASAN JE FRAJER (FOTO)

Anja Mandić posle Mandine smrti potpuno je promenila životne navike

Moj posebni čuvar: Anja Mandić prvi put pokazala ko stoji uz nju posle Mandine smrti i OPASAN JE FRAJER (FOTO)

Potpuno se Anja Mandić posle Mandine smrti povukla u sebe, što je bio i logičan ishod. Udovica glumca posvetila se odgajanju sina Andrije, a mada su svi verovali, počev od njenih saradnika, preko prijatelja, do članova porodice da bi joj nova ljubav godila i pomogla joj da kroz bolne trenutke brže prođe, ona je podsvesno donela odluku da emotivni segment na neko vreme zapostavi.

Pročitajte: Nežni dodiri i poljupci su presudili: OVA poznata koleginica Svetozara Cvetkovića drži za ruku dok prolazi kroz brodolom (FOTO)

Jelena Jovanov

 

U toku tog perioda nije se moglo znati da li je Anja ipak dozvolila nekome da joj srce razgali, a kako je slabo posećivala javne događaje, uopšte javna mesta nije čudo što taj podatak nije dospeo do medija. Postoji li muškarac kojem je pošlo za rukom da vrati osmeh na Anjino lice nije se sve donedavno znalo, kada je sama glumica tu informaciju podelila sa javnošću, navevši podatak da šestu godinu ima svog zaštitnika.

Pročitajte: Bolelo je! Anja Mandić otkrila malo poznate detalje iz braka sa Mandom, dugo ih je od svih krila

Instagram screenshot @anjuta_mandic

 

Naime, ona je na svom "Instagram" profilu objavila fotografiju sa Markom Petrovićem fitnes trenerom uz komentar:

- Moj prijatelj sa posebnom dušom. Moj čuvar, Marko Petrović... 

Pročitajte: Da li biste joj dali 54 godine? Dubravka Mijatović nikad nije izgledala bolje, nova boja kose oduševila FOTO

Instagram

 

 

Mada je sa njim u čisto prijateljskoj vezi, dramska umetnica ne krije da joj je Marko u prošlosti bio od velike pomoći, te da joj njegovo prijateljstvo puno znači. Anja Mandić posle Mandine smrti možda nije uplovila u emotivnu vezu, možda i jeste ali to vešto skriva, za sada to još niko nije doznao, ono što je svima poznato je da se okružila divnim ljudima koji su uspeli da je ponovo vrate u kolosek.

Komentari (0)

Loading