Celebrity News

Bolelo je! Anja Mandić otkrila malo poznate detalje iz braka sa Mandom, dugo ih je od svih krila

Supruga Milorada Mandića Mande posle smrti glumca posvetila se odgajanju sina

Bolelo je! Anja Mandić otkrila malo poznate detalje iz braka sa Mandom, dugo ih je od svih krila

Marina Lukić / Gloria

Iako svoju intimu supruga Milorada Mandića Mande, glumica Anja Mandić, rado deli sa pratiocima na "Instagramu", postoji jedan detalj iz braka sa glumcem koji nikada putem društvenih mreža nije iznela, a sada je ispričala.

Pročitajte: Isto bi bilo da je Manda živ: Prvi PROBLEMI Anje Mandić sa sinom Andrijom (FOTO)

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Glavni akter priče je njen i Mandin sin Andrija, izuzetno pametan i znatiželjan tinejdžer, koji stalno traži odgovore vezane za pokojnog oca, odnos koji su gajili, porodicu i njihov brak. Anja mu uvek s puno strpljenja na pitanja odgovora, prisećajući se pritom samo lepih stvari. Jedan od takvih razgovora majke i sina, glumica je podelila i javno, što je jednima bilo simpatično, drugima vrlo dirljivo i emotivno.

Pročitajte: Retke fotografije iz porodičnog albuma teraju suze na oči: Manda sa suprugom Anjom i sinom Andrijom u trenucima sreće

Naime, supruga Milorada Mandića Mande jedincu je ispričala detalje njegovog rođenja, a sve je krenulo od dečakovog jednostavnog pitanja: "Mama da li si ikada bila pod anestezijom?" Odgovor je glasio da jeste, kada je njega rađala, što je u dečaku probudilo još više snatiželje pa ju je pitao da li ju je bolelo, na šta je ona odgovorila da jeste, ali da je vredelo. 

Pročitajte: Ugledna i poznata porodica: O majci, babi i dedi Anje Mandić mediji su pisali naširoko, iznenadićete se i ko joj je polusestra (foto)

Instagram

 

 

Anja se porodila 2007. godine carskim rezom, što je Mandu koji je mnogo voleo decu i sa prvom suprugom ih imao već troje, izuzetno obradovalo. Rođenje sina dodatno je učvrstilo brak glumačkog para, nažalost, zbog iznenadne smrti dramskog umetnika prekinut je.

Komentari (0)

Loading