Celebrity News

Branka, ja više ne mogu... Potresno saopštenje Gagija Jovanovića šokiralo fanove i prijatelje porodice, svi šalju podršku

Autor: | 15/12/2022

Zdravlje Gagija Jovanovića ozbiljno ugroženo

Branka, ja više ne mogu... Potresno saopštenje Gagija Jovanovića šokiralo fanove i prijatelje porodice, svi šalju podršku

Jedan od najvoljenijih domaćih glumaca i zasigurno najboljih komičara koji je svoj pečat dao brojnim filsmkim i serijskim ostvarenjima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema morao je da se povuče sa scene i napravi pauzu u svojoj bogatoj karijeri. Da ne potone i ostane pozitivan nakon dijagnoze koja mu je uspostavljena, glumcu je znatno olakšao beg u prirodu, kao i ljubav i velika podrška supruge Branke i ćerke Anđele. Za zdravlje Gagija Jovanovića bila je zabrinuta i šira javnost kao i brojni obožavaoci, te je glumac odlučio da progovori na temu koja je mnoge zainteresovala.

Pročitajte: Branku će ovo sigurno dotući! Gagi Jovanović u kafani ramenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom devojkom (FOTO)

Dalibor Danilovic

 

Naime, glumca nažalost nije zaobišla bolest koja se javlja između tridesete i pedesete godine života, a on je nedavno priznao da mu nimalo nije lako bilo da se nosi sa ovim ozbiljnim zdravstvenim problemom:

- To je davno počelo. U životu sam napravio dve kuće i bukvalno - gurao sam kolica, mešao malter… Pritom volim sport, igrao sam tenis kao za zlatnu medalju. To je bolelo, igrao sam s tim bolom, a onda više nisam mogao da izdržim. Tenis je, mislim, najgori sport za tu vrstu povrede. Otišao sam na magnetnu rezonancu da vidim šta se dešava, kad sam se jednom jako ukočio. Ljudi su mi pokazali snimak: Vidite, vama je ovo iscurelo u kičmenom stubu, vi morate na operaciju - rekao je Dragan Jovanović u emsiji "Zdravi sa dr Katarinom Bajce" te otkrio na koji način je uspeo da izbegne operaciju kičme:

Pročitajte: Zbog stravičnih bolova glumac Gagi Jovanović hitno hospitalizovan

Dalibor Danilovic

 

- A onda mi je jedan mladi doktor rekao da se njegova devojka oporavila i vratila taj diskus tako što je vežbala i išla na istezanja. Počeo sam da idem na istezanja, bio sam i u banjama, u Banji Koviljači i u Blatu. Zajedno sa vežbama je pomoglo. Posle šest meseci nisam prepoznao moj snimak. Pitao sam da li je moguće da sam ga vratio, kažu jeste - ispričao je, a koliko je zdravlje Gagija Jovanovića zaista bilo ugroženo govori činjenica da je glumac životne navike morao da promeni iz korena. 

- Čovek mora da zna kako da se podiže iz kreveta, ako hoće nešto da podigne da mora da čučne… To je gomila pravila o kojima treba misliti, ali s obzirom na to kako to zna da boli i kako se osećaš, vrlo lako zapamtiš sve to. Samo da ne ležim u krevetu i da ne mogu da se pomaknem - kaže popularni glumac, koji sve više vremena provodi u prirodi van grada.

Komentari (1)

Loading