Celebrity News

Branku će ovo sigurno dotući! Gagi Jovanović u kafani ramenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom devojkom (FOTO)

Brak Gagija Jovanovića i Branke Pujić sklopljen je pre tri decenije

Branku će ovo sigurno dotući! Gagi Jovanović u kafani ramenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom devojkom (FOTO)

Vrlo uzoran i skladan brak Gagija Jovanovića i Branke Pujić je. Glumački par venčao se pre tačno trideset godina na skromnoj ceremoniji i upravo tako je sve do skoro živeo, povučeno od sveta, u svom domu u Zemunu i povremeno u vikendici na Zlatiboru, gde je daleko od znatiželjnih fotoreportera i publike jedno drugome mogao da se prepusti. 

Pročitajte: Zbog stravičnih bolova glumac Gagi Jovanović hitno hospitalizovan

Instagram

 
 

Nažalost, poslednjih par godina poslovne obaveze supružnicima nametnule su drugačiji ritam, što je navodno uticalo na njihove navike pa i sam odnos. Svi spekulišu da je Brankino odsustvo sa premijere Gagijevog filma "Komedija na tri sprata" razultat nastupile udajenosti, pa i to što odmah nakon premijere glumac nije, po običaju, otišao kući, već je slavlje povodom uspeha nastavio u kafani sa kolegama.

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

Instagram

 
 

Pio je, igrao i pevao dok je kraj njega sedela maloletna koleginica. Na iznenađenje svih glumac joj je uputio par stihova, pa i nežnih pogleda što je zabeleženo snimkom i fotografijom. Slike su naravno dospele u javnost koja se odmah zapitala kako će Branka reagovati na postupak supruga.

Pročitajte:Zemunac sa Zlatibora: Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

Instagram

 
 

Brak Dragana Jovanovića i Branke Pujić nastavlja da intrigira medije, za šta je po svoj prilici zaslužno ponašanje glumačkog para.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading