Celebrity News

Sa mamom u provodu: Ana Brnabić sinoć prvi put prošetala sa majkom Ružicom, sličnost je neverovatna (FOTO)

Autor: | 16/12/2022

Majka Ane Brnabić izuzetna je dama

Sa mamom u provodu: Ana Brnabić sinoć prvi put prošetala sa majkom Ružicom, sličnost je neverovatna (FOTO)

Žena koja svoju funkciju na samom vrhu države veoma uspešno obavlja i svuda u svetu ona Srbiju predstavlja na najbolji mogući način, trudi se koliko je to moguće da porodičnu intimu zadrži za sebe te detalje iz privatnog života ona veoma retko iznosi. Iako interesovanje javnosti ne jenjava kada je u pitanju svaki detalj vezan za nju i nenu porodicu, majka Ane Brnabić žena je koja se ne eksponira javno, te godinama unazad nismo imali prilike da je ugledamo na javnim skupovima koji su za premijerku neizbežni.

Da napravi izuzetak, majka Ane Brnabić, odlučila se sinoć te se na otvaranju festivala "Zimska bajka" u Beogradu na vodi pojavila pod ruku sa Anom, te izazvala opšte oduševljenje prisutnih.

Pročitajte: Ana Brnabić pokazala majku! Ružica prvi put u javnosti - Pogledajte samo koliko majka i ćerka liče (FOTO)

Ata Images

 

Ružica koja je premijerki najveći vetar u leđa kada su poslovni izazovi u pitanju, ali i odluke na polju privatnog života, nije mogla proći nezapaženo i svi se slažu da ova smerna i odvažna dama zrači veoma posebnom energijom.

Pročitajte: Suknja joj tako lepo stoji! Ana Brnabić konačno u javnosti OVAKO obučena, svi aplaudiraju (FOTO)

Ata Images

 

Dame su se fotografisale odevene u skladu sa događajem odlučivši se za svedene elegantne modne kombinacije, a ono što je svima zapalo za oko jeste i neverovatna sličnost majke i ćerke kako fizički tako i po upečatljivom stavu.

Komentari (0)

Loading