Moda

Suknja joj tako lepo stoji! Ana Brnabić konačno u javnosti OVAKO obučena, svi aplaudiraju (FOTO)

Autor: | 24/11/2022

Stil Ane Brnabić sve česće se komentariše u pozitivnom kontekstu

Suknja joj tako lepo stoji! Ana Brnabić konačno u javnosti OVAKO obučena, svi aplaudiraju (FOTO)

Modni odabiri visokopozicioniranih ljudi naše zemlje prateći su deo njihovih funkcija i često su pod lupom javnosti što je slučaj i sa našom premijerkom, te se stil Ane Brnabić sve češće komentariše. Elegantna odela jednostavnog kroja političarkin su zaštitni znak, neretko su i sami modni detalji u centru pažnje, a u zavisnosti od događaja nije joj strana ni sportska elegancija. Sve u svemu, stil Ane Brnabić prepoznatljiv je i veoma specifičan te pomenuta odela ona uvek kombinuje sa vrhunskim cipelama, a drži se svedenih boja, dok tu i tamo voli da ih začini i sa ponekim interesantnim dezenom.

Pročitajte: Toliko su dugo svi čekali da je vide u suknji - Roze je ipak njena boja, pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u kineskoj ambasadi

Ata Images

 

Premijerka je obišla danas prvi segment beogradskog Linijskog parka i radove na izgradnji, što je modne kritičare podstaklo na komentare koji su sve češće u superlativu, te bi se reklo da retko ko može pronaći zamerku kada je u pitanju stil Ane Brnabić.

Pročitajte: Izgled Ane Brnabić na kakav nismo navikli - Svi joj gledaju u noge, pogledajte šta je obukla (FOTO)

Ata Images

 

Ana je za ovu priliku odlučila da ponese sive elegantne pantalone koje je uklopila uz vrlo efektan bordo sako i cipele slične nijanse, dok je najviše pažnje ipak privukao kaput u tamnoj boji sa širokim kopčanjem koji ne izlazi iz mode.

Pročitajte: Da li je moguće da je ovo ona? Pogledajte jedinu fotografiju Ane Brnabić sa dugom kosom, nećete je prepoznati (FOTO)

Ata Images

 

Premijerka je svojim outfitom ponovo pobrala mnogobrojne simpatije i reči hvale, a imajući u vidu da je kaput srednje dužine, tačnije malo iznad kolena, mnogi su se složili da bi jednoj od omiljenih političarki i te kako dobro stajala suknja, te da bi bilo lepo videti je i u varijanti na koju od nje nismo navikli.  

Komentari (0)

Loading