Celebrity News

Italija i Srbija u suzama: Siniša Mihajlović izgubio borbu sa leukemijom

Preminuo je Siniša Mihajlović - vest koja je zavila u crno domaću i svetsku javnost

Italija i Srbija u suzama: Siniša Mihajlović izgubio borbu sa leukemijom

Nakon duge i teške bolesti u 53. godini života preminuo je Siniša Mihajlović i iza sebe ostavio neutešnu porodicu, prijatelje i mnogobrojne poštovaoce.

Siniša nas je napustio u bolnici u Italiji okružen porodicom. Njegovo zdravstveno stanje naglo se pogoršalo prethodnih dana, a iako je u više navrata uspevao da se izbori sa opakom bolešću, nažalost, leukemija je dobila poslednju bitku.

Vest da je preminuo veliki sportista, a pre svega čovek prenela je Gazeta Delo Sport i rastužila domaću i svestsku javnost, a brojni obožavaoci proslavljenog fudbalera opraštaju se emotivnim porukama od njega.

Pročitajte: Srce će pući - Porodica Siniše Mihajlovića skrhana, obistinile su se najgore slutnje

Guliver Getty Images

 

Rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 1988. u Vojvodini. U decembru 1990. kupila ga je Crvena zvezda za milion maraka, što je bio apsolutni rekord u jugoslovenskom fudbalu. U dresu crveno-belih više je igrao po sredini, a tek odlaskom u Romu, leta 1992, počinje da igra na poziciji "levog beka". Dve godine kasnije je u Sampdoriji, i tu je "libero". Sledi angažman u Laciju, a kopačke o klin okačio je u Interu.

Tokom karijere osvojio je 16 trofeja: pet prvenstvenih titula, Kup šampiona, Kup kupova Evrope, četiri kupa Italije, Interkontinentalni kup, Superkup Evrope i tri superkupa Italije.

Komentari (0)

Loading