Celebrity News

Bolest Milice Gacin došla je kad se najmanje nadala: Bitka sa tumorom voditeljke RTS-a i majke dvoje dece

Bolest Milice Gacin nije uspela da joj izbriše osmeh sa lica

Bolest Milice Gacin došla je kad se najmanje nadala: Bitka sa tumorom voditeljke RTS-a i majke dvoje dece

Jedno od zaštitnih lica RTS-a, svima prepoznatljiva kao voditeljka popularnog kviza "Slagalica", svoju karijeru gradila je isključivo vrednim radom bez ijednog skandala koji joj se može pripisati. Da se na određeno vreme povuče sa malih ekrana nije bila odluka koju je tek tako donela, već je bolest Milice Gacin uticala na istu, ali na sreću ona je kao pobednik izašla iz ove borbe te je sa publikom podelila iskustva i nedaće sa kojima se suočila kada joj je dijagnostifikovan tumor na dojci.

- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom, koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - ispričala je za magazin "Gloria" pre nekoliko godina voditeljka kojoj se tumor nažalost vratio, te je ponovo morala na operaciju:

Pročitajte: Potresna ispovest voditeljke Slagalice - Bila sam idealna žena, a muž je ostavio mene i ćerke bez trunke kajanja

Luka Šarac

 

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio- zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi se nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - dodala je lepa voditeljka ne tajeći da joj je život u određenim trenucima bio veoma stresan.

Jedan od teških perioda sa kojim se takođe suočila jeste i onaj kada ju je suprug sasvim iznenada i neočekivano ostavio sa dvoje dece:

Pročitajte: Ostavio me je sa dvoje dece, malom platom i ocem na samrti - Voditeljka Milica Gacin progovorila o najtežim trenucima razvoda

Luka Šarac

 

- Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je 'ja ovo više ne mogu, meni je teško', i okrenuo se i otišao - ispričala je voditeljka jednom prilikom u video snimku koji je objavila na "Instagramu", a nakon razvoda nastavila je sama da odgaja ćerke, ali i da brine o bolesnom ocu.

Bolest Milice Gacin kao i celokupna životna situacja, nisu uspele ipak da izbrišu njen prepoznatljivi osmeh sa lica, vratila se ova hrabra dama na male ekrane i nastavila život dalje, a svoja iskustva ona na društvenim mrežama nesebično deli pružajući podršku onima kojima je potrebna.

Komentari (0)

Loading