Celebrity News

TRUDNA Prija u susret Novoj godini: Imam na koga da se oslonim, porodica i Filip su moj svet (VIDEO)

Aleksandra Prijović intervju je dala posle dužeg vremena

TRUDNA Prija u susret Novoj godini: Imam na koga da se oslonim, porodica i Filip su moj svet (VIDEO)

Ako na najave novogodišnjih nastupa poznatih pevača publika jeste uveliko navikla, priznaćete da svečana promocija nastupa povodom reprize Nove godine jeste nešto manje uobičajena stvar. Međutim, jedna od trenutno najuspešnijih i najpoznatijih domaćih pevačica Aleksandra Prijović (27) toliko profesionalno doživljava svoj posao da je obećala da će gostima na svom nastupu prvog januara u hotelu “Crowne Plaza” prirediti jednako dobru atmosferu kao u noći pravog dočeka a to je bio povod da se posle zbilja duže medijske pauze popularna Prija sastane sa novinarima i odgovori na brojna pitanja o porodičnom životu koji je izgradila sa suprugom Filipom Živojinovićem (37) i njihovim trogodišnjim sinom Aleksandrom. Budući da je i sam povod takav, a i da su nam se novogodišnji praznici definitivno približili, prirodan početak razgovora sa Aleksandrom odnosio se na način na koji će provesti “najluđu noć”.

Pročitajte: Ovako se Aleksandra Prijović ponaša kada je niko ne gleda: Filip je moli da to više ne radi, kriza u braku na pomolu (FOTO)

- Kada sam bila trudna, taj doček Nove godine provela sam kod kuće, dok su mi gotovo svi ostali bili radni. Navikla sam na to, ali zato je Božić uvek rezervisan kao datum koji je namenjen porodici. Međutim, navikla se jesam, ali to ne znači da mi ne pada teško. Uvek mi je to teško padalo. Pre nego što sam se preselila u Beograd navikla sam da uvek budem sa porodicom za praznike, ali sada je prošlo mnogo godina od tada. Danas mi je uvek teško kada treba da ostavim dete zbog nastupa, to se dakle ne odnosi samo na Novu godinu, ali zato mi je makar lakše što znam da je Filip neko na koga uvek mogu da se oslonim kada je čuvanje Akija u pitanju - rekla je Aleksandra a šta je još ispričala okupljenim novinarima saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading