Celebrity News

Govorim joj da ne gubi veru i bude jaka: Snežana Đurišić prvi put o stanju svoje unuke

Autor: | 17/12/2022

Snežana Đurišić intervju je dala na mnoge teme

Govorim joj da ne gubi veru i bude jaka: Snežana Đurišić prvi put o stanju svoje unuke

Godina koju iza sebe ostavlja pevačica Snežana Đurišić bila joj je ispunjena dobrim uspomenama, kako je rekla okupljenim novinarima na snimanju Novogodišnjeg programa Radio Televizije Srbije u Košutnjaku. Sumiranje utisaka bilo je povod da odgovori i na pitanja kako u vezi s njenom karijerom ali karijerama nekih Zvezda Granda, tako i u vezi s njenom porodicom, pa je otkrila da se ovih dana fokusira na zajedničko rešavanje tinejdžerskih problema koji snalaze njenu unuku Lanu.

Pročitajte: Posle niza teških emotivnih udaraca lepa vest stiže iz doma Snežane Đurišić! Za sve je zaslužan ON, Vanja je prošlost (FOTO)

- Moja unuka je jedna super devojčica, a imam ih dve, jedna živi u Njujorku, a Lana je u Beogradu. To što pubertet nosi kod mladih devojčica u ovo vreme kada su društvene mreže toliko zastupljene nešto je što se dešava svima i samo ih treba malo posavetovati. Svoju unuku savetujem da bude svoja, da ne gubi samopouzdanje i veru u sebe jer u njihovom uzrastu to se lako dogodi, mnogo toga ih u pubertetu pomera i ljulja. Sa svojih dvanaest godina ona je sada uveliko u toj fazi - rekla je Snežana, a kako je komentarisala zategnute odnose među njenim kolegama saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading