Celebrity News

Govorim joj da ne gubi veru i bude jaka: Snežana Đurišić prvi put o stanju svoje unuke

Snežana Đurišić intervju je dala na mnoge teme

Govorim joj da ne gubi veru i bude jaka: Snežana Đurišić prvi put o stanju svoje unuke

Boško Karanović

Godina koju iza sebe ostavlja pevačica Snežana Đurišić bila joj je ispunjena dobrim uspomenama, kako je rekla okupljenim novinarima na snimanju Novogodišnjeg programa Radio Televizije Srbije u Košutnjaku. Sumiranje utisaka bilo je povod da odgovori i na pitanja kako u vezi s njenom karijerom ali karijerama nekih Zvezda Granda, tako i u vezi s njenom porodicom, pa je otkrila da se ovih dana fokusira na zajedničko rešavanje tinejdžerskih problema koji snalaze njenu unuku Lanu.

Pročitajte: Posle niza teških emotivnih udaraca lepa vest stiže iz doma Snežane Đurišić! Za sve je zaslužan ON, Vanja je prošlost (FOTO)

- Moja unuka je jedna super devojčica, a imam ih dve, jedna živi u Njujorku, a Lana je u Beogradu. To što pubertet nosi kod mladih devojčica u ovo vreme kada su društvene mreže toliko zastupljene nešto je što se dešava svima i samo ih treba malo posavetovati. Svoju unuku savetujem da bude svoja, da ne gubi samopouzdanje i veru u sebe jer u njihovom uzrastu to se lako dogodi, mnogo toga ih u pubertetu pomera i ljulja. Sa svojih dvanaest godina ona je sada uveliko u toj fazi - rekla je Snežana, a kako je komentarisala zategnute odnose među njenim kolegama saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading