Celebrity News

Nasmejana i tako srećna: Vesna Čipčić blista u belom u zagrljaju popularnog kolege, svi su joj čestitali (FOTO)

Autor: | 17/12/2022

Ovaj slavni glumac dobio je privilegiju da bude partner Vesne Čipčić

Nasmejana i tako srećna: Vesna Čipčić blista u belom u zagrljaju popularnog kolege, svi su joj čestitali (FOTO)

Dok je emotivni partner Vesne Čipčić tema o kojoj glumica već dugo nije govorila, mnoge njene kolege imale su sreću da joj to budu pred filmskim kamerama i na pozorišnim daskama. Od svih Vesninih glumačkih partnera dan danas naročito se pamti onaj kojeg je imala u kultnoj TV seriji "Vruć vetar" a Ljubiša Samardžić i Vesna Čipčić proglašeni su u vreme premijernog emitovanja te serije za omiljeni glumački par u izboru magazina "TV novosti".

printscreen

 

Naslovnica pomenutog magazina nakon više od četiri decenije obišla je društvene mreže a na njoj partner Vesne Čipčić u slavnoj seriji Siniše Pavića i poznata glumica nasmejani poziraju povodom priznanja koje im je tada ukazano a koje, kako će se ispostaviti, nije važilo samo za tu televizijsku sezonu, već i za mnoge godine koje su kasnije usledile zahvaljujući brojnim reprizama ove serije.

Pročitajte: Fotografija koja ubija Vesnu Čipčić: Pogledajte kako njen bivši muž izgleda na venčanju sa novom suprugom, ovo treba preživeti

Jakov Simović

 

Ljubiša Samardžić uvek je isticao koliko mu je drago što je imao priliku da na setu bude partner Vesne Čipčić. Kada je preminuo pre pet godina, glumica je to naročito teško podnela i tada mu je uputila posebnu poruku.

- U mom sećanju, Ljubiša je zacrtan kao moj prvi glumački partner na filmu i njegovim odlaskom te uspomene bude duboki osećaj tuge. Njegova stvaralačka dugovečenost predstavlja nešto čemu se u svakom pogledu treba pokloniti. Ja mu se kalanjam. A sad adio, Šurda. Tvoja Šurdilovićka - emotivno je tada poručila Vesna.

Komentari (0)

Loading